Το στοιχείο του νερού είναι η αιτία για την οποία τα ζώδια που ανήκουν σε αυτό, έχουν αναπτύξει την ενσυναίσθησή τους, το ένστικο και φυσικά την διυποκειμενική αντίληψη για τους άλλους.

Όμως σε αυτό οφείλουν δυστυχώς και ορισμένα αρνητικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς τους.

Καρκίνος

Μιζεριάζει αρκετά συχνά και επηρεάζει και τους γύρω του με αυτήν τη συμπεριφορά. Σταμάτα να βρίσκεις μονίμως αιτίες για να τσακωθείς και έπειτα να γκρινιάξεις για τις δυσκολίες που περνάς στην καθημερινότητά σου. Δεν είσαι ο μόνος. Άραξε επιτέλους και εσύ!

Τη μία θα γκρινιάξεις γιατί τάχα ο σύντροφός σου τον οποιόν και πρήζεις, δε σου δίνει όπως λες σημασία. Οφείλεις να δίνεις στον άλλον τον χώρο και τον χρόνο του.

Να μην παθαίνεις εμμονές με το παραμικρό. Επίσης το γεγονός ότι στο παρελθόν είχες αποτυχημένες σχέσεις, δε σημαίνει ότι πρέπει να επαναλαμβάνεται το ίδιο ξανά και ξανά.

Σκορπιός

Γκρινιάζει επειδή πολλές φορές «σκαλώνει» με πράγματα στα οποία δεν έχει γνώση ή και έλεγχο. Είναι το ζώδιο που θα ζηλεύει αρκετά έντονα και συχνά, ακόμη κι αν έχει δίπλα του τον πιο πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο.

Η αρνητική του ενέργεια συνδέεται με τη γενικότερη αντίληψη που έχει για τον κόσμο. Μια γενική απαισιοδοξία ότι δεν έχουν πολλά πράγματα και καταστάσεις νόημα, ότι δεν υπάρχει λόγος ο ίδιος να προσπαθεί για κάτι.

Ο ίδιος στο τέλος της ημέρας, θα προξενεί προβλήματα και μιζέρια και όχι η σχέση του. Για αυτό ίσως και να προτιμά να είναι single, επειδή τότε δεν ενεργοποιείται η όποια συναισθηματική εξάρτηση που έχει με τη σχέση του.

Ιχθύς

Φυσικά και δε θα γινόταν να απουσιάζει από αυτήν τη λίστα ο Ιχθύς. Κλαίγεται για τα πάντα και με το παραμικρό. Μα γιατί δεν του έστειλε 100 μηνύματα ο γκόμενός του, μα γιατί δε βγήκαν έξω για 12 ώρες αλλά για 10 ώρες.

Θα γκρινιάξει για ασήμαντα πράγματα επειδή έχει ανασφάλειες. Τον πιάνει αυτή η μιζέρια όταν δεν έχει πάρει επιβεβαίωση από φίλους ή από σχέση. Γενικά πρέπει να μάθε να νιώθει και να είναι συναισθηματικά αυτάρκης.

Για αυτόν η μοναξιά είναι κάτι πολύ τρομαχτικό, όμως είναι ο μόνος δρόμος μέσω του οποίου θα γίνει πλήρως ανεξάρτητος και θα νιώθει ικανοποιημένος με τον εαυτό του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο