Δύο μέρες πριν το τέλος της δίκης της Χρυσής Αυγής, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ξεκινήσει την δική τους αντίστροφη μέτρηση.

Το hashtag #ΔενΕίναιΑθώοι βρίσκεται από σήμερα πρώτο στη λίστα των trend με τους διαδικτυακούς χρήστες να λένε σε όλους τόνους πως οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι.

Με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» και «Ναζί στη φυλακή» οι χρήστες ζητούν την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, και την ανάδειξή του πολιτικού μορφώματος  σε εγκληματική οργάνωση.

Οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και όπου υπάρχουν Ελληνες που πολεμούν τον φασισμό.

Την ίδια ώρα αμέτρητες δράσεις, καλέσματα και αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο.

Μάλιστα οι δρόμοι τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης ντύνονται με το «Σιγά μη φοβηθώ», καθώς από τον Λευκό Πύργο μέχρι τους δρόμους της Συγγρού όλοι φωνάζουν πια με μία φωνή… Δεν είναι Αθώοι!

Σημειώνεται πως το σύνθημα της επιτυχημένης καμπάνιας « Δεν είναι αθώοι_ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» έχει γίνει τραγούδι ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό με μία ξεκάθαρη απαίτηση: τη συνολική καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Τα σχόλια στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο