Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμε Δανάη!» : Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

«Πάμε Δανάη!» : Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» και μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για το μελωδικό ταξίδι που θα κάνουμε μαζί του το βράδυ της Παρασκευής (9/10) μέσα από το Μεγάλο Κανάλι

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο αγαπημένος τραγουδιστής που την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:10, έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» για να μας ταξιδεύει μελωδικά με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» πρεμιέρα με τον Γιάννη Πλούταρχο

Οι μουσικές βραδιές που έγιναν η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών συνεχίζονται στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής παρουσιάζει ζωντανά με την ορχήστρα του, στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα «Αχ κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί» και «Σε έχω ανάγκη».

Δίπλα του, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρίσκεται και ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Σε μία συνεργασία –έκπληξη θα μιλήσουν για την ξεχωριστή μουσική τους συνάντηση και θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στο MEGA το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει διαφορετικό χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς.

Η καραντίνα, η οικογένεια και η γυναίκα της ζωής του

Αναφερόμενος στην περίοδο της καραντίνας, ο ίδιος είπε ότι «Ήταν υπέροχο αυτό. Υπήρχε πολύς κόσμος, και φασαρία εντός εισαγωγικών. Παρόλο που έχουμε πολλά παιδιά δεν τσακώνονται μεταξύ τους. Όχι δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είχα άρνηση στο να τραγουδήσω, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Θέλω να έχω επαφή με τον κόσμο. Τραγουδούσαμε βέβαια στο σπίτι. Γράφαμε τραγούδια».

Μιλώντας για τη σχέση του με τα παιδιά του αποκάλυψε ότι «Με τα παιδιά είμαι του παιχνιδιού. Θα καθίσω, θα παίξω μαζί τους, θα τα πειράξω. Αλλά όταν θα πρέπει κάποιος να γίνει ο κακός της οικογένειας, αυτός θα είμαι εγώ. Συζητάω μαζί τους τα πάντα».

Η ευαισθησία του βγαίνει στην επιφάνεια, όταν μιλάει για τη γυναίκα του.

«Η μάνα με γέννησε. Η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου είναι η γυναίκα μου. Με αυτήν έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη από τη γυναίκα μου. Η μάνα μου με είχε μέχρι τα 17-18 μου χρόνια. Μετά με είχε η γυναίκα μου. Οι σχέσεις χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας και τις ανασφάλειές μας. Περάσαμε πολλά, αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να ανθίσει και να βγάλει καρπούς», είπε συγκινημένος.

Κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό του, ο ίδιος σημείωσε ότι «Με την οικογένειά μου έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερο. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει καλά. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό, ακόμα έχω μικρά παιδιά. Στην καριέρα, αυτό μπόρεσα να κάνω, και ήταν πολύ όμορφο. Μου έδωσε περισσότερα πράγματα ο “μεγάλος πάνω” από ό,τι του ζήτησα».

Κάνοντας μια ευχή για το μέλλον, ο Γιάννης Πλούταρχος ευχήθηκε: «Να έχουν καλές ζωές τα παιδιά μου. Να έχουν μεγάλες δόσεις ευτυχίας στη ζωή τους».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» ο Γιάννης Πλούταρχος:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024