Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Κάρεϊ:  Σοκάρει η αυτοβιογραφία της - Η ενδοοικογενειακή βία και ο ρατσισμός

Μαράια Κάρεϊ: Σοκάρει η αυτοβιογραφία της – Η ενδοοικογενειακή βία και ο ρατσισμός

Η Μαράια Κάρεϊ τελείωσε τη συγγραφή των νέων της απομνημονευμάτων για τα οποία καταδύθηκε βαθιά στην προσωπική της ζωή, αντλώντας έμπνευση από μια δύσκολη ζωή.

Η Μαράια Κάρεϊ τελείωσε τη συγγραφή των νέων της απομνημονευμάτων για τα οποία καταδύθηκε βαθιά στην προσωπική της ζωή, αντλώντας έμπνευση από μια δύσκολη ζωή.

Στη βιογραφία της με τίτλο «The Meaning Of Mariah Carey» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, η διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής ενώ η ίδια έχει χαρακτηρίσει τη συγγραφή αυτού του βιβλίου απίστευτα σκληρή, ταπεινωτική και θεραπευτική εμπειρία

Ο ρατσισμός

Με μαύρο πατέρα και λευκή μητέρα, η Κάρει θυμάται ότι πολλοί από τους φίλους της δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν μιγάδα. Όταν όμως το κατάλαβαν της έκαναν τη ζωή δύσκολη.

Θυμάται έναν δάσκαλο στο σχολείο να γελάει και να της λέει: «Ω, Μαρία, χρησιμοποίησες λάθος χρώμα», όταν, σε ηλικία τεσσάρων ετών, είχε χρωματίσει τον πατέρα της με σκούρο χρώμα.

Τα ίδια της τα αδέλφια την μισούσαν επειδή σε αντίθεση με εκείνους, η Μαράια είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα και μαλλιά.

Η ενδοοικογενειακή βία

«Ως μικρό παιδί, είχα αναπτύξει τα ένστικτα και ήξερα πότε έρχεται η βία», γράφει η Κάρεϊ στο βιβλίο της.

Υπενθυμίζει πολλές διαμάχες μεταξύ του πατέρα της και του αδερφού της, γράφοντας: «Δεν ήταν ασυνήθιστο να ανοίγουν τρύπες στους τοίχους ή να πετούν αντικείμενα».

Mariah doesn’t hold back

Δημοσιεύτηκε από Mirror Celebrity News στις Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η Κάρεϊ περιγράφει ένα περιστατικό όταν σε ηλικία έξι ετών, κάλεσε έναν οικογενειακό φίλο για βοήθεια μετά την επίθεση που δέχτηκε η μητέρα της. Όταν έφτασε η αστυνομία, ένας από τους αξιωματικούς είπε: «Εάν αυτό το παιδί επιβιώσει, θα είναι θαύμα.»

Τα βασανιστήρια από την αδελφή της

Σε αντίθεση με τη Μαράια, η αδελφή της Άλισον Κάρεί είχε αυτοκτονικές τάσεις και ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά από την εφηβεία.

Στα 15 της έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε. Η Κάρεϊ θυμάται ένα περιστατικό όταν η ίδια ήταν 12 ετών και αδελφή της 20: «Όταν ήμουν 12 χρονών, η αδερφή μου, με νάρκωσε δίνοντας μου Valium, μου πρόσφερε κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε έναν προαγωγό, τον Τζον».

Μια μέρα, η Άλισον άφησε τη Μαράια Μάρεϊ μόνη με τον Τζον και εκείνος επιχείρησε να την βιάσει στο αυτοκίνητο ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς πέρασε ένας ηλικιωμένος άνδρας και την είδε να αντιδρά.

Ακόμα, η Κάρεϊ ισχυρίζεται ότι η αδελφή της είχε επιχειρήσει πολλές φορές να την κάψει με διάφορους τρόπους, όπως πετώντας πάνω της καυτά υγρά.

«Μας απείλησε να μας σκοτώσει»

Μια τρομακτική εμπειρία που περιγράφει η Μαράια Κάρεϊ στο βιβλίο της, ήταν όταν ένας από τους συντρόφους της μητέρα της, η οποία χώρισε από τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν τριών ετών, απείλησε να τις σκοτώσει.

«Κρατούσε ένα μακρύ όπλο στο χέρι και μας είπε. «Δεν πρόκειται να σας αφήσω να φύγετε. Θα σας κόψω και θα σας βάλω στο ψυγείο” μας έλεγε», περιγράφει η τραγουδίστρια ωστόσο η ίδια και η μητέρα της κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024