Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζυγός : Ο άντρας που θα σε κάνει να λατρέψεις την ιδέα του γάμου

Ζυγός : Ο άντρας που θα σε κάνει να λατρέψεις την ιδέα του γάμου

Είναι σίγουρα ένα ζώδιο που δε θα περίμενες να διεκδικεί την ιδέα του γάμου, κι όμως

Το ζώδιο του Ζυγού έχει πάρα πολλά χαρίσματα. Είναι κοινωνικός, εξωστρεφής, ομιλητικός, το κέντρο της παρέας και φυσικά ο άνδρας της ζωής σου.

Γιατί θα θες να τον παντρευτείς;

Είναι ένα ζώδιο που συνδυάζει τα πάντα. Θες να έχεις και φίλο και σύντροφο ταυτόχρονα; Ζυγός. Θες να έχεις τις καλύτερες συμβουλές από ένα κοντινό σου άτομο, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνει; Ζυγός.

Θες να κάνεις καλό και ποιοτικό σεξ; Ζυγός. Θα πεις εσύ τώρα, «μα καλά δεν έχει κάτι αρνητικό;». Ναι, το ότι μπορεί να μιλάει συνέχεια με τις παρέες του και να θέλει να βγαίνει βόλτες, ή ότι δίνει έμφαση στην εμφάνιση, μπορείς να τα πεις «αρνητικά».

Μα τι είναι αυτό που θα σε γοητεύσει σε έναν Ζυγό; Κι όμως, όλα τα παραπάνω. Μαζί του δύσκολα θα βαριέσαι επειδή ταυτόχρονα θα θαυμάζεις το πόσο αυτοδημιούργητος είναι.

Θα σου είναι επίσης πολύ εύκολο να συνεννοηθείς με εκείνον σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο σε αυτό του συντρόφου. Είναι ένα άτομο που θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι, όπως ακριβώς είσαι και θα του αρέσεις ως ολότητα και όχι κατά ένα μέρος μόνο.

Δε θα θελήσει να σε αλλάξει, ούτε να σε χειριστεί όπως θα έκανε ένας Καρκίνος ή ένας Λέων. Θα παντρευόσουν έναν Ζυγό επειδή θα σου εξασφάλιζε την ασφάλεια που θες, ένα αισιόδοξο και χαρούμενο μέλλον.

Δεν του αρέσει να μιζεριάζει κι αυτό είναι μεταδοτικό καθώς μαζί του θα είσαι σε μια φάση πιο χαλαρή, δε θα υπεραναλύεις τα πάντα, όπως με έναν Σκορπιό ή έναν Παρθένο.

Δέσμευση και πόσο μάλλον γάμος με έναν Ζυγό, σημαίνει αφοσίωση, πίστη και ειλικρίνεια. Αυτό το τρίπτυχο δεν είναι κάτι που συναντάς εύκολα έτσι κι αλλιώς.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024