Το ζώδιο του Ζυγού έχει πάρα πολλά χαρίσματα. Είναι κοινωνικός, εξωστρεφής, ομιλητικός, το κέντρο της παρέας και φυσικά ο άνδρας της ζωής σου.

Γιατί θα θες να τον παντρευτείς;

Είναι ένα ζώδιο που συνδυάζει τα πάντα. Θες να έχεις και φίλο και σύντροφο ταυτόχρονα; Ζυγός. Θες να έχεις τις καλύτερες συμβουλές από ένα κοντινό σου άτομο, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνει; Ζυγός.

Θες να κάνεις καλό και ποιοτικό σεξ; Ζυγός. Θα πεις εσύ τώρα, «μα καλά δεν έχει κάτι αρνητικό;». Ναι, το ότι μπορεί να μιλάει συνέχεια με τις παρέες του και να θέλει να βγαίνει βόλτες, ή ότι δίνει έμφαση στην εμφάνιση, μπορείς να τα πεις «αρνητικά».

Μα τι είναι αυτό που θα σε γοητεύσει σε έναν Ζυγό; Κι όμως, όλα τα παραπάνω. Μαζί του δύσκολα θα βαριέσαι επειδή ταυτόχρονα θα θαυμάζεις το πόσο αυτοδημιούργητος είναι.

Θα σου είναι επίσης πολύ εύκολο να συνεννοηθείς με εκείνον σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο σε αυτό του συντρόφου. Είναι ένα άτομο που θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι, όπως ακριβώς είσαι και θα του αρέσεις ως ολότητα και όχι κατά ένα μέρος μόνο.

Δε θα θελήσει να σε αλλάξει, ούτε να σε χειριστεί όπως θα έκανε ένας Καρκίνος ή ένας Λέων. Θα παντρευόσουν έναν Ζυγό επειδή θα σου εξασφάλιζε την ασφάλεια που θες, ένα αισιόδοξο και χαρούμενο μέλλον.

Δεν του αρέσει να μιζεριάζει κι αυτό είναι μεταδοτικό καθώς μαζί του θα είσαι σε μια φάση πιο χαλαρή, δε θα υπεραναλύεις τα πάντα, όπως με έναν Σκορπιό ή έναν Παρθένο.

Δέσμευση και πόσο μάλλον γάμος με έναν Ζυγό, σημαίνει αφοσίωση, πίστη και ειλικρίνεια. Αυτό το τρίπτυχο δεν είναι κάτι που συναντάς εύκολα έτσι κι αλλιώς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο