Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια καριέρας : Αυτά θα έχουν μια επιτυχημένη ζωή

Ζώδια καριέρας : Αυτά θα έχουν μια επιτυχημένη ζωή

Αυτά τα τρία ζώδια ξεχωρίζουν κυρίως λόγω των ικανοτήτων τους να πράττουν αυτό που χρειάζεται τη στιγμή που πρέπει

Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν παρασύρονται από το συναίσθημα, αλλά από ένα ιδεατό μέλλον που έχουν στο μυαλό τους. Αυτό περιλαμβάνει, δουλειά, λεφτά, επιτυχία, άνεση.

Κριός

Είναι κυριολεκτικά το ζώδιο της καριέρας. Δυσκολεύεται να κάνει ερωτικές σχέσεις, γιατί ανάμεσα στη σχέση και το λαμπρό επαγγελματικό του μέλλον, θα βάλει μάλλον την καριέρα του.

Του αρέσει να κουράζεται στη δουλειά γιατί θα είναι ένα επάγγελμα που αγαπάει, που του εξασφαλίζει σταθερότητα και σίγουρα έχει επιλέξει ένα επάγγελμα που θα τον κάνει να θριαμβεύσει στον τομέα του.

Είναι κυριολεκτικά το ζώδιο που χωρίς δουλειά δε νιώθει καλά. Θέλει να δημιουργεί, να εφαρμόζει τις ιδιαίτερες ιδέες του και να είναι και σε ηγετική θέση.

Λέων

Έχει θάρρος και παίρνει πάντα πολύ καλές πρωτοβουλίες. Ρισκάρει εκεί που πρέπει. Η επιμονή του, η φιλοδοξία που έχει για ένα καλύτερο «αύριο» και η αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει, τον κάνει να μην προσκολλάται σε περιττές λεπτομέρειες.

Του αρέσει να εξελίσσεται συνεχώς και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι βρίσκει συνέχεια τρόπους και εναλλακτικές να βελτιώνει τον εαυτό του. Επαγγελματικά θα αναλάβει ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες καθώς επίσης και στον χώρο του ΙΤ και της Πληροφορικής.

Υδροχόος

Η ικανότητά του να είναι δίκαιος τον καθιστά συμπαθή σε όλους. Αυτό πρακτικά τον βοηθά να ανελιχθεί περαιτέρω με αποτέλεσμα να μπορεί ο ίδιος να αρπάξει κάθε ευκαιρία.

Είναι πολύ εργατικός και βάζει την καριέρα και τη δουλειά αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα η επιτυχία να είναι εξασφαλισμένη. Είναι εξαιρετικός σε κλάδους που έχουν ανταγωνισμό, όπως η φωτογραφία, η σκηνοθεσία, το θέατρο και ο κινηματογράφος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024