Η Λέισι Φέι ζει σε μια άλλη εποχή. Φυσικά το λέμε με την καλύτερη των εννοιών. Η κοπέλα έχει σωματοποιήσει τα πρότυπα της εποχής του ’40 και του ’50 σε πλαίσιο αισθητικής, ακόμη και αρχιτεκτονικής.

Η προσωπική της αισθητική φαίνεται να εμπνέεται όπως δήλωσε η ίδια από σταρς της εποχής, ωστόσο και από την καθημερινότητα μιας γυναίκας που έβλεπε τον εαυτό της στα πρότυπα εκείνης της περιόδου.

Δείχνει ακόμη και πώς γυμνάζεται βάσει εκείνων των προδιαγραφών. Μοιράζεται με το κοινό της στα social media, ορισμένες αντίκες που έχει βρει και της άρεσαν πολύ, αλλά να ταιριάζουν και με το concept του σπιτιού της.

Ακόμη και κάποια έπιπλα και διακοσμητικά χώρου είναι εμπνευσμένα από τα μέσα του 20ου αιώνα. Της αρέσει να διαβάζει ιστορία, να πηγαίνει σε μουσεία, να ασχολείται με αντίκες, να βλέπει παλιά κτήρια και να παρακολουθεί ταινίες εποχής.

Σε μια εποχή που το σύγχρονο και το μίνιμαλ φαίνεται να κυριαρχούν, έρχεται το vintage ως «αντίπαλο» δέος να αναδείξει ορισμένα «ίχνη» αισθητικής που πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Και φυσικά δέχεται εκατοντάδες θετικά σχόλια από το κοινό που και ενδιαφέρεται να γνωρίσει την καθημερινότητά της, αλλά και που έχει αντίστοιχα πρότυπα στυλ και αισθητικής στην καθημερινότητά του.

Βίντεο

The Vintage Girl Next Door

Laci lives a vintage 1950s lifestyle – her clothes, house and food are all inspired by the decade!Laci Fay

Δημοσιεύτηκε από UNILAD στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο