Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιχθύς και φιλία : Πώς συμπεριφέρεται και με ποια ζώδια ταιριάζει ;

Ιχθύς και φιλία : Πώς συμπεριφέρεται και με ποια ζώδια ταιριάζει ;

Είναι ένα τόσο μοναδικό ζώδιο που ξεχωρίζει συχνά από τα υπόλοιπα, για πολλούς λόγους

Είναι ζώδιο του νερού και αυτό του δίνει ποιότητες και χαρακτηριστικά πιο ευαίσθητα. Γενικότερα διαφέρει πολύ από τα περισσότερα ζώδια.

Ιχθύς

Είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο και για αυτό δίνει ιδιάζουσα σημασία στον τρόπο με τον οποίον υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στον ίδιο και στους γύρω του. Επηρεάζεται πολύ εύκολα όταν πάει κάτι πιο αρνητικά από όσο υπολόγιζε.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Ιδίως αν είναι από τους πιο προχωρημένους πνευματικά εκπροσώπους του ζωδίου του, θα έχει αναπτύξει το χάρισμα να μπαίνει στη θέση του άλλου και να προσφέρεται με αυταπάρνηση.

Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

Αλλά και γενικότερα, με τον τρόπο του τους παροτρύνει να συμπεριφέρονται με γνησιότητα και ειλικρίνεια. Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Τα ζώδια με τα οποία κάνει την καλύτερη παρέα είναι ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, τα πάει καλά με Ταύρους και Αιγόκερους, ενώ οι Δίδυμοι του δίνουν τη μεγαλύτερη συναισθηματική υποστήριξη.

Με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό τα πάει καλύτερα, επειδή ως ζώδια του νερού και αυτά, μπορούν να συνεννοηθούν σε ένα πιο διαισθητικό και εγκεφαλικό επίπεδο.

Με τους Ταύρους και τους Αιγόκερους τα πάει καλά, επειδή του λένε την αλήθεια και αυτό είναι κάτι που εκτιμά πολύ ο ίδιος. Ο Δίδυμος τον κάνει να απελευθερώνεται, γεγονός που χρειάζεται καθώς πολλές φορές αυτοσαμποτάρεται.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024