Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καφετζόπουλος - Μιχαλόπουλος σε σπάνιο «κλικ» 42 χρόνια πριν

Καφετζόπουλος – Μιχαλόπουλος σε σπάνιο «κλικ» 42 χρόνια πριν

Μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram o Γιάννης Παπαμιχαήλ, μας ταξίδεψε στον θεατρικό κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του '70, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Πάνο Μιχαλόπουλο να ποζάρουν στον φακό σε νεαρή ηλικία στο πλευρό της Έλλης Λαμπέτης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram o Γιάννης Παπαμιχαήλ, μας ταξίδεψε στον θεατρικό κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του ’70, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Πάνο Μιχαλόπουλο να ποζάρουν στον φακό σε νεαρή ηλικία στο πλευρό της Έλλης Λαμπέτης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Στον λογαριασμό που φέρει το όνομα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Instagram, είδαμε μια συλλεκτική φωτογραφία με το άρωμα του θεατρικού κόσμου των 70s.

Στα τέλη εκείνης της δεκαετίας, στη σκηνή του θεάτρου Σούπερσταρ θα ανέβαινε η παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εduardo de Filippo, σε μετάφραση Κώστα Ταχτσή.

Η Έλλη Λαμπέτη, θα κρατούσε τον ομώνυμο ρόλο, ενώ μαζί της ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά και δύο ανερχόμενοι ηθοποιοί της εποχής ο Αντώνης Καφετζόπουλος (27 ετών τότε) και ο Πάνος Μιχαλόπουλος (29 ετών).

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που διαχειρίζεται ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, φέρει την λάμψη και την φρεσκάδα μιας εποχής που χάρισε στο θεατρικό κοινό της Αθήνας μοναδικές στιγμές που λάμπουν στον χρόνο και ζωντανεύουν πλέον μόνο από φωτογραφίες.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούσαν οι: Έλλη Λαμπέτη, Σαπφώ Νοταρά, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Μοσχίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Κατερίνα Γώγου, Ντενίζ Μπαλτσαβιά, Πάνος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Φακής, Όλια Λαζαρίδου, Σάββας Αξιώτης, Τάκης Θεοφανίδης. Τέτοιες φωτογραφίες μας μεταφέρουν σε μια θεατρική εποχή που υπάρχει πια μόνο στις αναμνήσεις εκείνων που είχαν το προνόμιο να την ζήσουν.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram:

View this post on Instagram

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τον Αντώνη Καφετζόπουλο (αριστερά), τον Σάββα Αξιώτη (κάτω αριστερά), την Έλλη Λαμπέτη και τον Πάνο Μιχαλόπουλο (κάτω δεξιά), στις πρόβες της παράστασης "Φιλουμένα Μαρτουράνο" που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο "Σούπερ Σταρ" της οδού Πατησίων και Αγίου Μελετίου (σημερινό "Κάτια Δανδουλάκη"), τον Οκτώβριο του 1978.

A post shared by dimitris papamichail (@dimitrispapamichailofficial) on

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024