Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια διαφορετική πασαρέλα Fendi στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Μια διαφορετική πασαρέλα Fendi στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι παρουσίασε για τον οίκο Fendi την τελευταία της συλλογή επηρεασμένη από τον εκλιπόντα Καρλ Λάγκερφελντ, με μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση, αέρινα πουκάμισα και παντελόνια

Η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι παρουσίασε την τελευταία της γυναικεία συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 για τον Fendi προτού παραδώσει τη σκυτάλη στον Κιμ Τζόουνς.

Η επίδειξη μόδας με μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και όπως συνηθίζει ο Fendi τα προσκλητήρια δεν ήταν αληθινά, είχαν τη μορφή ενός πακέτου ζυμαρικών Rummo σχεδιασμένου από τον ιταλικό οίκο.

Το σόου διοργανώθηκε στο Μιλάνο και μεταδόθηκε μέσω livestream.

Η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι παρουσίασε μία συλλογή επηρεασμένη από τον εκλιπόντα Καρλ Λάγκερφελντ, με μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση, αέρινα πουκάμισα και παντελόνια.

Οι ουδέτεροι καφέ τόνοι, μπεζ και γκρι χρησίμευσαν ως η κύρια παλέτα χρωμάτων στην αρχή, αλλά στη συνέχεια παρουσιάστηκαν δημιουργίες σε πιο ζωντανές αποχρώσεις, στο πνεύμα των εποχών της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Τα ρούχα συνδυάστηκαν με τολμηρές κίτρινες κάλτσες και ένα σετ από ροζ γάντια, μπότες και τσάντα, ενώ περισσότερα χρώματα εμφανίστηκαν στις τσάντες Baguette και Peekaboo, καθώς και σε κορμάκια, φορέματα και σύνολα πουκάμισων και παντελονιών.

Σε αντίθεση με τις Eβδομάδες Μόδας του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο διαδίκτυο, η εκδήλωση του Μιλάνου (22-28 Σεπτεμβρίου) είναι η πρώτη που επανέρχεται σε μια ημι-κανονική μορφή.

Από τις 64 προγραμματισμένες επιδείξεις μόδας, 23 θα πραγματοποιηθούν κανονικά και 41 ψηφιακά .

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024