Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σταρ της showbiz συνεχίζουν να πολεμούν κατά του κοροναϊού

Οι σταρ της showbiz συνεχίζουν να πολεμούν κατά του κοροναϊού

Queen Latifah και Γκάμπριελ Γιούνιον βοήθησαν στη συγκέντρωση χρημάτων για την Πρωτοβουλία Δράσης για την COVID-19 της Αμερικανικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Με παρουσιάστρια την Queen Latifah και τη συμμετοχή της Γκάμπριελ Γιούνιον και της Κάθριν ΜακΦι – Φόστερ η Αμερικανική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργάνωσε την πρώτη ζωντανή ψηφιακή εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας #Act4Impact, το περασμένο Σάββατο.

Η Queen Latifah τόνισε ότι η πανδημία του νέου κοροναϊού «έχει κάνει εμφανώς ξεκάθαρες τις τρομακτικές ανισότητες στο έθνος και έφερε στο φως τις ανθρώπινες απώλειες που είχαν οι πιο ευάλωτοι πληθυσμοί».

Πρόσθεσε ότι στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή βοήθειας σε άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό – Αφρο-Αμερικανούς, Λατινο-Αμερικανούς και αυτόχθονες κοινότητες.

Η Γκάμπριελ Γιούνιον και ο Ντουέιν Γουέιντ εμφανίστηκαν από το σπίτι τους για να συμμετάσχουν στο #lungflexchallenge, δείχνοντας πόσο μπορεί κανείς να αντέξει με μία μόνο αναπνοή – στην περίπτωσή τους, πόσο θα μπορούσαν να χορέψουν.

#Act4Impact

Tune into #Act4Impact hosted by Queen Latifah, the American Lung Association’s first-ever livestream benefit. Bringing together entertainment and health, the live event will feature celebrity talent alongside scientists, frontline healthcare workers and people impacted by COVID-19, to spotlight the ongoing healthcare disparities across Black and Latinx communities during this pandemic.
The growing list of celebrities, entertainment talent, and musicians include: Ruth B, Harry Connick Jr, Laura Dern, Jimmy Fallon, Fitz of the Tantrums, Whoopi Goldberg, JoJo, Joshua Jay, Padma Lakshmi, Katharine McPhee, Kelis, MILCK, Bob Odenkirk, Keke Palmer, Questlove, Adam Rippon, Luka Sabbat, Scarypoolparty, The Second City, Rob Thomas, Gabrielle Union, Dwyane Wade, X Ambassadors and more!
All funds from the event will go directly to the Lung Association’s COVID-19 Action Initiative which is helping to protect the lung health of all Americans, especially in underserved Black and Latinx communities. Don’t wait, you can make a donation now by clicking below
https://www.facebook.com/donate/1724147541077600

Δημοσιεύτηκε από American Lung Association στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

H Γιούνιον έκανε κάποιες χορευτικές κινήσεις για περίπου 15 δευτερόλεπτα, με τον Γουέιντ να αντέχει λίγα δευτερόλεπτα περισσότερο, κάνοντας την ηθοποιό να υπενθυμίζει στους θεατές ότι ο σύζυγός της τυχαίνει να είναι επαγγελματίας αθλητής με ισχυρή πνευμονική χωρητικότητα. Και οι δύο ενθάρρυναν τους θεατές να συμμετάσχουν επίσης στην πρόκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν δωρεά στο # Act4Impact.

Η Κάθριν ΜακΦι τραγούδησε το «The Prayer» με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Φόστερ να τη συνοδεύει στο πιάνο. Η τραγουδίστρια αφιέρωσε το τραγούδι στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής «που έχουν σώσει τόσες ζωές και άγγιξαν τόσες πολλές καρδιές σε αυτή την απίστευτη στιγμή».

Η Βίβικα Α. Φοξ μίλησε με την Queen Latifah για την εμπειρία της, όταν βρέθηκε θετική στην COVID-19 μετά από τεστ. Η ηθοποιός αναμενόταν να παρουσιάσει το E! Live From the Red-Carpet μαζί με τη Τζουλιάνα Ράντσιτς αλλά και οι δύο απομακρύνθηκαν από την εκδήλωση, όταν βρέθηκαν θετικές στα τεστ.

Η Φοξ εξήγησε ότι έκανε γρήγορο τεστ πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Emmy και ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και δεν είχε συμπτώματα και στη συνέχεια ένα ακόμη τεστ σε έναν επαγγελματία υγείας που βγήκε αρνητικό.

«Το μήνυμα που θέλω να διαδώσω για όσους υποβάλλονται σε τεστ για COVID-19 είναι βεβαιωθείτε ότι γίνεται από έναν επαγγελματία. Τόσοι πολλοί άνθρωποι επηρεάστηκαν από το λάθος αποτέλεσμα που έλαβα και είμαι πολύ χαρούμενη που γνωρίζουν όλοι ότι είμαι καλά» πρόσθεσε η Φοξ, σύμφωνα με το THR.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος επιστήμονες, εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη και άνθρωποι που προσβλήθηκαν από την COVID-19 για να ευαισθητοποιήσουν για τις συνεχιζόμενες ανισότητες στην υγειονομική περίθαλψη που εξακολουθούν να επηρεάζουν τις περιθωριοποιημένες κοινότητες κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση θα ενισχύσουν την Πρωτοβουλία Δράσης COVID-19 της Αμερικανικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και τις προσπάθειές της να παράσχει δωρεάν εκπαίδευση και μάσκες προστασίας σε όσους έχουν ανάγκη, να προστατεύσει τη δημόσια υγεία προωθώντας τα εμβόλια για COVID-19 και γρίπη σε μειονεκτικές κοινότητες έγχρωμων και να αποτρέψει στο μέλλον επιδημίες, επενδύοντας σε έρευνα για τους ιούς του αναπνευστικού.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024