Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν σταματά η αιμορραγία»: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Κρίσι Τέιγκεν

«Δεν σταματά η αιμορραγία»: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Κρίσι Τέιγκεν

«Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», τόνισε η Κρίσι Τέιγκεν που διανύει τον πέμπτο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της

Πριν λίγο καιρό η Κρίσι Τέιγκεν έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μιας ακόμα εγκυμοσύνης με την ίδια και τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ, να ανυπομονούν για τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού στην οικογένεια τους.

Το μοντέλο που είναι γνωστό για τις ιδιαίτερες αναρτήσεις της στα social media έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη του με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς αποκάλυψε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Τζον Λέτζεντ «Wild».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και πως η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο και όχι με τεχνητή γονιμοποίηση.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το μοντέλο είχε κάνει επίσης γνωστό, μέσα από τα social media, πως έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη και πως πρέπει να περνάει όλο το εικοσιτετράωρο στο κρεβάτι για να προφυλάξει την υγεία της ίδιας και του αγέννητου μωρού της.

The «Cravings» author posted an extensive Instagram Story on Sunday explaining her current hospitalization.

Δημοσιεύτηκε από HuffPost Women στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Δυστυχώς όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε η Κρίσι Τέιγκεν βρέθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες καθώς αιμορραγούσε ακατάπαυστα.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου, το μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη τονίζοντας:

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνες και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε οτιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», τόνισε η Κρίσι Τέιγκεν που διανύει τον πέμπτο μήνα κύησης.

Chrissy Teigen revealed that she is spending time in the hospital after weeks of mandatory bed rest due to excessive bleeding from her placenta.

Δημοσιεύτηκε από People στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024