Μπλεξίματα με τον νόμο για τον διάσημο Τούρκο σεφ «Salt Bae» λόγω κορωναϊού

Μπαράζ παραβιάσεων

Ο Gökçe, που έγινε viral πριν μερικά χρόνια όταν κυκλοφόρησαν βίντεο που τον έδειχναν να ρίχνει αλάτι πάνω στο κρέας, αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με το αρμόδιο συμβούλιο αδειοδοτήσεων της πόλης σε δυο ακροάσεις.

Οι επιθεωρήσεις του νέου εστιατορίου του ξεκίνησαν στις 19 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα μετά το επίσημο άνοιγμα του εστιατορίου του Salt Bae. Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν παραβίαση λόγω μη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του κορωναϊού, αναφέροντας συγκεκριμένα «την μεγάλη ουρά των επισκεπτών και την αποτυχία τήρησης μέτρων προστασίας». Σύμφωνα με το NBC Boston, το εστιατόριο δεν έλαβε υγειονομική άδεια για να λειτουργήσει.

Οι σερβιτόροι δεν φορούσαν μάσκες, οι αποστάσεις μεταξύ των πολιτών ήταν πολύ κοντινές ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν κλειστεί οι περισσότερες έξοδοι κινδύνου του καταστήματος.

 Απολύτως φυσιολογικά, οι αρχές διέταξαν το κλείσιμο του καταστήματος μέχρι νεωτέρας, ενώ ανέστειλαν και επ’ αόριστον την άδειά του να χορηγεί αλκοολούχα ποτά.

Οι αρχές είπαν πως στην ιστοσελίδα 311 της Βοστώνης, όπου επιτρέπεται στους πολίτες να καταθέτουν καταγγελίες, εμφανίστηκαν τουλάχιστον πέντε την ημέρα που άνοιξε το Nusr-Et, σύμφωνα με την Boston Globe.

Ο Salt Bae είναι έξαλλος, καθώς το πλήγμα είναι μεγάλο για τη φήμη του. Ωστόσο, οι καταγγελίες, που έφτασαν σωρηδόν στο σχετικό τηλεφωνικό κέντρο, δεν άφηναν περιθώρια για άλλες προσεγγίσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο