Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, γνωστός από τον χώρο της πολιτικής αλλά και εξαιτίας του έντονου χαρακτήρα του, αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική πορεία.

 Όπως τονίζει ο ίδιος «δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα».

Και επειδή ο κ. Ψωμιάδης γνωρίζει καλά το μάρκετινγκ, κάθε πελάτης που θα αγοράζει ένα προϊόν, θα μπαίνει στη διαδικασία μιας κλήρωσης όπου κάθε μήνα ο νικητής θα κερδίζει μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ.

Η νέα του καθημερινότητα

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποδέχτηκε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στη νέα του επιχείρηση. Ο πρώην νομάρχης άνοιξε μίνι μάρκετ και πουλάει… τα πάντα όλα.

«Εγώ έρχομαι κάθε μέρα πέντε το πρωί εδώ. Ανοίγω τον φούρνο, ζεσταίνω τις τυρόπιτες και έξι η ώρα ανοίγει το μαγαζί» δήλωσε ο ίδιος.

Τον ρωτούν την γνώμη του για πολιτικά;

«Συμβουλευτικά τους λέω αλήθειες. Ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα του πολιτικού για να πω πράγματα, που δεν τα πιστεύω.»

Τέλος, για την πιθανότητα να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκμυστηρεύτηκε: «Είμαι μάχιμος αλλά με την σημερινή εικόνα δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ».

Δείτε τι δήλωσε στο παρακάτω βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο