Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλομοίρα : Ρομαντική απόδραση για την επέτειο του γάμου της

Καλομοίρα : Ρομαντική απόδραση για την επέτειο του γάμου της

Καλομοίρα και Γιώργος Μπούσαλης  έκλεισαν δέκα υπέροχα χρόνια έγγαμου βίου και δεν το γιόρτασαν με ένα απλό πάρτι, αλλά με μία ρομαντική απόδραση σε εξωτικό προορισμό

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010, η Καλομοίρα επισημοποίησε την σχέση της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Μπούσαλη, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Fraklin Square της Νέας Υόρκης και όχι στην Ελλάδα, αν και ήταν επιθυμία του ζευγαριού.

Δύο χρόνια μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των διδύμων αγοριών του, Νίκο και Δημήτρη, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια περίπου ήρθε στην ζωή και η κόρη τους, Αναστασία – Καλομοίρα.

Καλομοίρα και Γιώργος Μπούσαλης  έκλεισαν δέκα υπέροχα χρόνια έγγαμου βίου και δεν το γιόρτασαν με ένα απλό πάρτι, αλλά με μία ρομαντική απόδραση σε εξωτικό προορισμό.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Καραϊβική και συγκεκριμένα στο νησάκι Soufrière, όπου μένει σε ένα υπέροχο σπίτι  με θέα τον ωκεανό!

Η Καλομοίρα παραμένει τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο και μετά την δύσκολη περίοδο με την καραντίνα, οι δυο τους είχαν ανάγκη να φύγουν από τις ΗΠΑ και να ζήσουν τον έρωτά τους, κάπου μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

View this post on Instagram

Happy Anniversary Baby ❤️ @georgeboosalis #10years

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

Όπως είναι επόμενο, σε αυτό το άκρως ρομαντικό ταξίδι δεν βρίσκονται τα τρία παιδιά τους, με το ζευγάρι να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές δίπλα στην πισίνα και δοκιμάζει λαχταριστά πιάτα και καλό κρασί.

Μάλιστα, η Καλομοίρα δεν δίστασε να μας κάνει και το λεγόμενο room tour στο εντυπωσιακό σπίτι, όπου διαμένουν στην Καραϊβική.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024