Σε κοιτάζει συνέχεια

Μπορεί οι φίλες της να έχουν ήδη απομακρυνθεί ή να μην σου δίνουν και πολύ σημασία αλλά εκείνη, συνεχίζει να σε κοιτάζει ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος. Είτε βρίσκεται αρκετά κοντά σου ή στην άλλη άκρη του δωματίου, συνεχώς κλέβει βλέμματα προς το μέρος σου.

Βρίσκει αφορμές για να σου μιλήσει

Το όνομά της εμφανίζεται συνέχεια στο κινητό σου, στο email σου και στα μηνύματά σου. Ίσως πιστεύεις ότι είναι λόγω δουλειάς ή οτιδήποτε άλλο, άλλα παρατήρησε λίγο καλύτερα όλα τα σημάδια μαζί. Μήπως επιζητά την προσοχή σου;

Γελάει με τα αστεία σου, ακόμα και με τα άσχημα

Όταν στις γυναίκες αρέσει ένας άνδρας, είναι πολύ πιθανό να δείχνουν ενδιαφέρον σε ό,τι και να λέει και να γελάνε με τα αστεία του (ακόμα και αν δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς είπε). Αν προσέξεις ότι κάποια γελάει με ότι και να πεις, χωρίς να είναι ιδιαίτερα αστείο, κατάλαβες..είναι τσιμπημένη μαζί σου!

Σε αγγίζει σε κάθε ευκαιρία

Μικρές κινήσεις, που όμως δείχνουν πολλά. Την μία σε ακουμπάει κατά λάθος στον αγκώνα, την άλλη στον ώμο, πόσα λάθη να γίνουν, όμως; Εάν παρατηρήσεις ότι κάποια γυναίκα υπερβάλλει με τις «αθώες επαφές», μάλλον κάτι κρύβεται πίσω από τις προθέσεις της.

Σκύβει ή γυρνάει το προς το μέρος σου

Γενικά, όταν μας ελκύει κάποιος τείνουμε να γυρνάμε το σώμα μας προς το μέρος τους. Καμιά φορά σκύβουμε για να ακούσουμε τι λένε εκείνη την στιγμή ή διατηρούμε οπτική επαφή. Πολύ συχνά παρατηρήται και μια μίμηση στις κινήσεις. Αν την δεις να είναι γυρισμένη προς το μέρος σου όταν μιλάς ή παρατηρήσεις ότι κάνει ίδιες κινήσεις με εσένα, πέτυχες λαχείο!

Φτιάχνει συνέχεια τα ρούχα ή τα μαλλιά της

Λίγο προσαρμόζει την θέση της φούστας, λίγο βάζει τα μαλλιά της πίσω από τα αυτιά της, λίγο φτιάχνει την μπλούζα της, δεν είναι όλα τυχαία. Οι γυναίκες είναι συνήθως πιο διακριτικές από τους άνδρες, αλλά σύμφωνα με έρευνες, είναι εκείνες αυτές που κάνουν στην ουσία την πρώτη κίνηση. Εάν πλησιάσεις μια γυναίκα να της μιλήσεις επειδή πρόσεξες κάποια από τις παραπάνω κινήσεις, καταλαβαίνεις ότι σε «παρέσυρε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο