Η Κάρλα Μπρούνι σε νέους μπελάδες!

Το βιβλίο που την «καίει»

Ένα ερωτικό τρίγωνο σκανδαλίζει τον τελευταίο καιρό τα γαλλικά μέσα. Πρωταγωνιστές: ένας πατέρας, ο γιος του και η Κάρλα Μπρούνι. Ο πρώην σύντροφος της, ο φιλόσοφος Ραφαέλ Εντοβέν, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, κάνει καυτές αποκαλύψεις για τη σχέση τους. Στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημά του, που φέρει τον τίτλο «Le Temps Gagné» (Κερδισμένος χρόνος), χαρακτηρίζει την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ως την ιδανική γυναίκα και αποκαλύπτει πως την έκλεψε από τον πατέρα του, με τον οποίο διατηρούσε, πριν από εκείνον ερωτικό δεσμό, τον επίσης φιλόσοφο, εκδότη και δημοσιογράφο Ζαν-Πολ Εντοβέν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά αποσπάσματα του βιβλίου, όλα όσα αφηγείται ο Ραφαέλ Εντοβέν, προφανώς δεν είναι προϊόντα μυθοπλασίας, αν και το βιβλίο πλασάρεται ως αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα, αφού μετά την πρόσφατη έκδοσή του, ο πατέρας του διέκοψε τους δεσμούς με τον γιο του κι έπεισε αρκετούς φίλους από τον κλειστό κύκλο των διανοούμενων, να μην ξαναμοιραστούν τα μυστικά τους μαζί του.

Μπορεί στο βιβλίο, όπως αποκαλύπτει η Τίνα Μανδηλαρά, τα πρόσωπα να εμφανίζονται μέσα από ψευδώνυμα, αλλά τα αληθινά περιστατικά δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης ότι η «Φαστίν» είναι η συγγραφέας Ζιστίν Λεβί, με την οποία ήταν παντρεμένος ο Ραφαέλ Εντοβέν και ότι η «Μπεατρίς» είναι η Κάρλα Μπρούνι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο