Ο Κιτ Χάρινγκτον δηλώνει πως δεν θέλει να υποδύεται συναισθηματικά καταπιεσμένους, «σιωπηλούς» άντρες στο μέλλον.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του ως Τζον Σνόου στη δημοφιλή σειρά «Game of Thrones», μίλησε για την έννοια του «κληρονομικού ανδρικού τραύματος» και πώς εμποδίζει τους άντρες να είναι ειλικρινείς για τα συναισθήματά τους.

«Αισθάνομαι ότι οι άνδρες συναισθηματικά έχουν ένα πρόβλημα, ένα μπλοκάρισμα και ότι αυτή η εμπλοκή προήλθε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μεταβιβάστηκε από τον παππού στον πατέρα στον γιο» δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «The Telegraph» όπως μεταδίδει το ΑΠς.

«Δεν μιλάμε για το πώς αισθανόμαστε γιατί δείχνει αδυναμία, γιατί δεν είναι αντρικό» πρόσθεσε.

Αφού υποδύθηκε τον Τζον Σνόου στη σειράγια οκτώ χρόνια, ο 33χρονος είπε ότι ελπίζει ότι οι χαρακτήρες που θα υποδυθεί στο μέλλον θα είναι λιγότερο ηρωικοί.

«Έχοντας ενσαρκώσει έναν άνδρα που ήταν σιωπηλός, που ήταν ηρωικός, νιώθω ότι για να προχωρήσω μπροστά, αυτός είναι ένας ρόλος που δεν θέλω να υποδυθώ άλλο» είπε. «Δεν είναι αρσενικός ο ρόλος που ο κόσμος χρειάζεται να δει περισσότερο» τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε επίσης ότι μεγάλωσε με «ρευστή ταυτότητα φύλου», με τη μητέρα του να τον ενθαρρύνει να παίζει με άλλα παιχνίδια από αυτά που διατίθενται στο εμπόριο για αγόρια.

«Ζήτησα τον Mighty Max και μου αγόρασε την Polly Pocket. Ζήτησα τον Action Man και πήρα μία κούκλα» εξήγησε.

Ο bγγλος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Criminal» που είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο