Μίλησαν και οι δύο σε ένα βίντεο στο οποίο εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ.

Προφανώς και δε μίλησαν ξεκάθαρα σχετικά με το ποιον θα επέλεγαν οι ίδιοι και πιο συγκεκριμένα ο Χάρι, ο οποίος δε μπορεί να ψηφίσει.

Άφησαν ωστόσο ορισμένα «υπονοούμενα» και «αιχμές» αναφοράς σχετικά με τον Τραμπ, υποστηρίζουν κάποιοι στα σχόλια…

Το ότι έγιναν έμμεσες αναφορές, πιστεύεται ότι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μίλησαν για το πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχει ρητορική μίσους, αλλά και να γίνουν νέες υποδομές-κινήσεις και ενέργειες που να καλλιεργούν την ενσυναίσθηση και την αλληλοκατανόηση.

Σαφώς και κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο, υπήρξαν πλείστα όσα σχόλια εντελώς πολιτικού περιεχομένου και σχόλια που εξέφραζαν το ερώτημα, γιατί ο Χάρι να παίρνει θέση σε θέματα πολιτικής και εκλογών που αφορούν τις ΗΠΑ.

Προφανώς υπάρχουν κάποιοι που ενδεχομένως να θεωρούν ότι η επιρροή που έχουν τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν, θα μπορούσε να κάνει ενδεχόμενους ψηφοφόρους προς ένα συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο (φερειπείν τον Τραμπ), να αλλάξουν γνώμη.

Φυσικά το μόνο που έκαναν και οι δύο ήταν να ενημερώσουν για το πόσο σημαντικό είναι να ψηφίζει κάποιος και να ενδυναμώνει έτσι τη «φωνή» του, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην περισσότερη «καλλιέργεια» της ενσυναίσθησης σε διάφορες «ομάδες» ανθρώπων.

Ανάρτηση και βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο