Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σπάνια φωτογραφία μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σπάνια φωτογραφία μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διατηρεί στο Instagram ένα λογαριασμό με σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας του από το μεγάλο φωτογραφικό αρχείο από την μεγάλη καριέρα  των γονιών του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διατηρεί στο Instagram ένα λογαριασμό με σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας του από το μεγάλο φωτογραφικό αρχείο από την μεγάλη καριέρα  των γονιών του.

View this post on Instagram

Η Αλίκη σαν σήμερα καλοκαίρι του 1984 γιορτάζει τα γενέθλια της μαζί με τον Βλάση Μπονάτσο (αριστερά) ,τον Γιάννη, τον αδερφό της Αντώνη (δεξιά) και μικρούς θαυμαστές στο εξοχικό της στον Θεολόγο. Εκείνη την περίοδο με την βοήθεια του Αντώνη που είναι Αρχιτέκτονας ανακαινίζει το σπίτι με την δημιουργία πισίνας και ξενώνων για να φιλοξενεί καλούς φίλους. Μια ιδιαίτερη και σημαντική μέρα για εκείνη την οποία φρόντιζε να γιορτάζει με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και κάθε φορά πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ και Γιάννης ποζάρουν μαζί το 1984

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την «Φιλουμένα Μαρτουράνο» σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές».

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024