Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σαράφογλου: Η εξομολόγηση για τον γιο της, Δημήτρη

Μαρία Σαράφογλου: Η εξομολόγηση για τον γιο της, Δημήτρη

Η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της αλλά και τη φοβερή αγάπη που έχει στον γιο της.

Η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της αλλά και τη φοβερή αγάπη που έχει στον γιο της.

«Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή»

«Από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα. Για παράδειγμα ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που είναι σαφή και τα όχι του και τα θέλω του. Από μικρός έχει άποψη, εγώ ήμουν ένα παιδί που κάτι ήθελα και έβαζα στόχο, το προσπαθούσα, κολυμπούσα στα βαθιά.

Ο Δημήτρης είναι τελείως διαφορετικός, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ξέρει τα όρια του, ενώ εγώ πολύ συχνά δοκιμάζω τα όρια μου. Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετό χρόνο για τον Δημήτρη, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα για τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πολύ πιο κοντά με το παιδί μου, έχουμε αναπτύξει έναν άλλο δεσμό και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι θα έκανα άλλο παιδί, ποτέ δεν ξέρεις όμως τι φέρνει ο χρόνος. Σαφώς όλοι άνθρωποι θέλουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σαράφογλου.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024