Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Επίσημη πρόταση για την Eurovision φέτος

Ελένη Φουρέιρα: Επίσημη πρόταση για την Eurovision φέτος

Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση για την Eurovision 2021 από την Κύπρο

Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση για την Eurovision 2021 από την Κύπρο.

Τρία χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή της με το «Fuego» και την 2η θέση, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision.

Θα ξαναβάλει Fuego στην σκηνή της Eurovision 2021;

Σύμφωνα με τη «Φωλιά των ΚούΚου», η εκρηκτική ποπ σταρ δέχθηκε πρόταση από το ΡΙΚ να βρεθεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού για δεύτερη φορά.

Παρόλο που η ίδια η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει δώσει την απάντησή της, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως η εταιρία της είναι θετική, ενώ ήδη έχουν γίνει κρούσεις στον συνθέτη του «Fuego» ώστε να γραφτούν τα κατάλληλα τραγούδια για την κυπριακή αποστολή.

View this post on Instagram

ΚΥΠΡΟΣ : Τρία χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή της με το "Fuego" και την 2η θέση, η Ελένη Φουρέιρα είναι έτοιμη να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision. Σύμφωνα με τη «Φωλιά των ΚούΚου», η επιτυχημένη popstar δέχθηκε εκ νέου πρόταση από το ΡΙΚ να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision για δεύτερη φορά.Παρόλο που η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει δώσει την απάντησή της, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως η εταιρία της (Panik Records) είναι θετική, ενώ ήδη έχουν γίνει κρούσεις στον συνθέτη του "Fuego" Alex Papaconstantinou (Alex P.) ώστε να γραφτούν τα κατάλληλα τραγούδια για την κυπριακή αποστολή.Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 24ωρα στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της Κύπρου έιχαν πέσει (όπως αναφέραμε στην τελευταία μας δημοσίευση) και τα ονόματα της Ειρήνης Παπαδοπούλου, Μελίνας Μακρή και της Κατερίνας Στικούδη. Θα θέλατε να ξαναδείτε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision; Σας περιμένουμε στα σχόλια! #escnewsgrcy #eurovision #eurovision21 #eurovision2021 #rotterdam #cyprus #rik_cybs #cyp #EleniFoureira #Fuego #cybc2021 #starkoukou

A post shared by EUROVISION SONG CONTEST NEWS (@escnewsgrcyofficial) on

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024