Το ζώδιο που ξέρει να αγαπάει και να δίνει συναισθήματα χωρίς να περιμένει απαραίτητα αντάλλαγμα…

Είναι το ζώδιο που έχει πολύ πείσμα, αλλά τις περισσότερες φορές το έχει για το καλό όλων και έτσι μπορεί να προσεγγίσει πολλές και διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να γίνεται αγαπητός από όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι να περιμένεις: Είναι ένας άνθρωπος σταθερός και μπορείς να βασίζεσαι πάνω του. Έχει ένα έμφυτο καλλιτεχνικό αισθητήριο και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή. Αγαπά τη μουσική, τις τέχνες αλλά και τις πιο υλικές απολαύσεις, αυτό που λέμε γενικά καλοπέραση.

Αν είσαι μαζί του, θα χορτάσεις πολυτέλεια. Επίσης ο Ταύρος φημίζεται για την αγάπη του στο φαγητό κι αν μαγειρεύεις καλά, θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Τι να μην περιμένεις: Δεν θα χάσει εύκολα την ψυχραιμία του, αλλά κι εσύ μην προκαλείς την τύχη σου. Δεν ανέχεται την επιθετική και την παράλογη συμπεριφορά.

Δεν θα αλλάξει εύκολα τις συνήθειές του, ούτε θα υποχωρήσει στις πιέσεις, αν δεν θέλει να κάνει κάτι.

Αν είσαι το ερωτικό του ταίρι, δεν γίνεται να έχεις μαζί του μια «χαλαρή» σχέση. Στον βαθμό που αγαπά πραγματικά, ο Ταύρος γίνεται κτητικός σε καταπιεστικό βαθμό.

Σε τι να δώσεις έμφαση

Απεχθάνεται το ψέμα και τις λεκτικές ανακρίβειες. Θέλει αυτό που λέγεται να είναι ορθό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεν του αρέσει να έχετε άλλα πλάνα για το μέλλον. Ο Ταύρος κατά βάση άλλωστε, επιδιώκει σχέση, γάμο, οικογένεια. Αν εσύ θες μόνο σχέση και τίποτα άλλο υπάρχει πιθανότητα να μη συνεχίσει να βγαίνει μαζί σου.

Για τον Ταύρο τα πάντα είναι μια συναισθηματική επένδυση. Αν θελήσει λοιπόν να επενδύσει σε μια σχέση, θα το κάνει με τη λογική ωστόσο ότι έχετε κοινούς στόχους.

Δεν αντέχει να νιώθει ότι χάνει τον χρόνο του. Αν χωρίσει ο Ταύρος δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ξανά. Θα μείνει single για καιρό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο