Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαυρίδης : Νέο επεισόδιο μετά την σύλληψή του στο Μεξικό

Γιώργος Μαυρίδης : Νέο επεισόδιο μετά την σύλληψή του στο Μεξικό

Νέο επεισόδιο για τον Γιώργο Μαυρίδη και τα τρία μέλη του συνεργείου του κατά τη επιβίβαση στο αεροπλάνο με το οποίο θα γινόταν η απέλαση από τις αρχές στο Μεξικό

Υπό κράτηση βρέθηκαν για άλλη μία φορά ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του μετά από επεισόδιο που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής της εκπομπής Into the Skin ταξίδευε με άλλους τρεις συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου και πρώτος του προορισμός φέρεται να ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Στο πλαίσιο της νέας εκπομπής, ταξίδεψαν στο Μεξικό, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, για παράδειγμα τα ξενοδοχεία όπου έχουν κλείσει για να διαμείνουν.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, ενώ φαίνεται οι αστυνομικοί να ενοχλήθηκαν και από τον τρόπο που τους μιλούσε ο παρουσιαστής.

Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου, στα οποία βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά,  χθες το βράδυ σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο.

Ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να απελαθούν και οι τέσσερις και να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φρανκφούρτη και από εκεί στην Αθήνα, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο.

Ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε εντολή να κατέβουν και οι τέσσερις από το αεροπλάνο, όπου τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024