Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πουλάει συλλογή από ουίσκι για να... αγοράσει σπίτι

Πουλάει συλλογή από ουίσκι για να… αγοράσει σπίτι

Μια συλλογή από ουίσκι 18 ετών, δώρο γενεθλίων από τον πατέρα του, έγινε για έναν νεαρό βρετανό το μέσο για να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του

Ένα ασυνήθιστο δώρο για γενέθλια με καλή διάθεση μπορεί να γίνει απόλυτα πρακτικό!

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση του ενός νεαρού βρετανού ο πατέρας του οποίου τού αγόραζε κάθε χρόνο για τα γενέθλιά του ουίσκι 18 ετών, και σήμερα πουλάει τη συλλογή του για να αγοράσει ένα σπίτι.

Ο λόγος για τον Μάθιου Ρόμπσον, από το Τάουντον του Ηνωμένου Βασιλείου, που γεννήθηκε το 1992 και μέχρι σήμερα ο πατέρας του έχει ξοδέψει περισσότερα από 5.500 ευρώ για 28 μπουκάλια Macallan.

Η αξία της συλλογής, που έχει διατεθεί προς πώληση, ανέρχεται πλέον σύμφωνα με το BBC, σε 44.500 ευρώ.

Ο 28χρονος δήλωσε ότι το διάσημο ουίσκι «πιθανότατα δεν ήταν» το καλύτερο δώρο για ένα νεαρό αγόρι, και τόνισε ότι υπήρχαν «αυστηρές οδηγίες να μην τα ανοίξουν ποτέ» με αποτέλεσμα να τα φυλάσσουν διαρκώς. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε ένα από τα μπουκάλια είναι άθικτα.

蘇格蘭有個阿爸每年都送一支 ”18年Macallan» whisky比個仔做生日禮物。 個仔出世到而家,總共收到28支正嘢🥃🥃🥃

而家阿仔計劃賣走Macallan去換首期置業,初步估計28支Macallan價值4萬英鎊…

Δημοσιεύτηκε από Explorer能 στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ο πατέρας του, Πιτ, ο οποίος είναι από το Milnathort της Σκωτίας, είπε ότι το πρώτο μπουκάλι ουίσκι χρονολογίας 1974 αγοράστηκε για να «βρέξει το κεφάλι του μωρού». «Νόμιζα ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν αγόραζα ένα κάθε χρόνο και θα κατέληγε με 18 μπουκάλια ουίσκι 18 ετών για τα 18α γενέθλιά του», είπε.

Όπως εξήγησε, αυτό «δεν ήταν το μόνο δώρο» που λάμβανε από την οικογένειά του», τόνισε ότι «προορίζονταν να είναι ένα μοναδικό δώρο» και σημείωσε ότι «ήταν λίγο τύχη που το συνεχίσαμε».

Έκτοτε, σύμφωνα με ειδικούς το Macallan έχει γίνει συλλεκτικό και ο Μάθιου ελπίζει να πουλήσει τη συλλογή του για 44.500 ευρώ και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για προκαταβολή για αγορά σπιτιού.

Την πώληση έχει αναλάβει ο Μαρκ Λίτλερ ο οποίος χαρακτήρισε τη συλλογή ως το «τέλειο σετ». Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει «ήδη μεγάλο ενδιαφέρον» για τη συλλογή, κυρίως από αγοραστές στη Νέα Υόρκη και την Ασία.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/poylaei-syllogi-apo-oyiski-gia-na-agorasei-spiiti

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024