Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Κότσιρας και Ελ. Αρβανιτάκη στο MEGA για τις συναυλίες εν καιρώ πανδημίας

Γ. Κότσιρας και Ελ. Αρβανιτάκη στο MEGA για τις συναυλίες εν καιρώ πανδημίας

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μίλησαν στο MEGA για την συναυλία τους στις 16 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ Opern Air

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μίλησαν στο MEGA για την συναυλία τους στις 16 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ Opern Air.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιας είναι το πιο δυνατό δίδυμο της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας.

Οι δύο καλλιτέχνες -που είχαν συναντηθεί και πριν πολλά χρόνια- ένωσαν τις δυνάμεις τους και από το Φθινόπωρο του 2018 παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

«Είναι βάλσαμο οι συναυλίες», ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερωτηθείσα για τις συναυλίες στην εποχή του κοροναϊού. «Η χαρά του κόσμου είναι μεγάλη κι έτσι η δικιά μας διπλασιάζεται» συμπλήρωσε.

«Είναι ένα project που έχει ξεκινήσει 2 χρόνια. Και η συναυλία που θα γίνει την Τετάρτη θα είναι το κλείσιμο της συνεργασίας μας» τόνισε από πλευράς του ο Γιάννης Κότσιρας.

«Οι μουσικοί, οι καλλιτέχνες και οι διοργανωτές των συναυλιών έχουμε δείξει την μεγαλύτερη υπευθυνότητα από όλους τους χώρους. Στις συναυλίες που έχουν ιστορία, σε καλλιτέχνες με συναυλιακό παρελθόν πάντα τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και κάτι παραπάνω», υπογράμμισε.

Για την επιστροφή των καλλιτεχνών στον «φυσικό» τους χώρο και την αντίδραση του κόσμου, η κ. Αρβανιτάκη, έκανε λόγο για αίσθηση απελευθέρωσης και λύτρωσης.

«Το κοινό συγκινείται, είναι εκεί, είναι πιστό και το αντιμετωπίζει με πολύ χαρά», τόνισε.

Ενώ σχετικά με το πόσο επηρέασε η καραντίνα και οι νέες συνθήκες την έμπνευσε των καλλιτεχνών, ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε για την ζωντανή επικοινωνία με τον κόσμο που την χαρακτήρισε «οξυγόνο» των καλλιτεχνών.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024