Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O ταλαντούχος κύριος Κιμ Τζόουνς στον οίκο Fendi

O ταλαντούχος κύριος Κιμ Τζόουνς στον οίκο Fendi

Ο διάσημος βρετανός σχεδιαστής Κιμ Τζόουνς εντάσσεται στο δυναμικό του ιταλικού οίκου Fendi ως καλλιτεχνικός διευθυντής

Ο Κιμ Τζόουνς  θα ενταχθεί στο δυναμικό του Fendi ως καλλιτεχνικός διευθυντής και θα σχεδιάσει τη γυναικεία ready-to-wear συλλογή, ενώ θα παραμείνει διευθυντής δημιουργικού της ανδρικής γραμμής του Dior.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας βρετανός σχεδιαστής θα δοκιμαστεί στη γυναικεία ένδυση παρουσιάζοντας την πρώτη συλλογή του για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο τον Φεβρουάριο.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, ο βρετανός σχεδιαστής μόδας αναλαμβάνει επίσης τις γυναικείες συλλογές υψηλής ραπτικής, γούνας του ιταλικού οίκου μόδας.

Η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι, που ανήκει στην τρίτη γενιά της οικογένειας Fendi θα συνεχίσει στο τιμόνι των συλλογών αξεσουάρ και ανδρικών ενδυμάτων του οίκου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ο ίδιος ο  Κιμ Τζόουνς μιλώντας για τη νέα του επαγγελματική στέγη δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Μπερνάρ Αρνό, Πιέτρο Μπεκάρι, Σερζ Μπρούνσβικ και Σίλβια Βεντουρίνι για την απίστευτη ευκαιρία.

Το να δουλεύω σε δύο τόσο διάσημους οίκους είναι αληθινή τιμή ως σχεδιαστής και το να είμαι σε θέση να ενταχθώ στον Fendi, καθώς και να συνεχίσω το έργο μου στο Dior Men’s είναι τεράστιο προνόμιο».

«Το θερμότερο καλωσόρισμα στον Κιμ, με τον οποίο συνδέομαι με βαθιά εκτίμηση και φιλία. Ανυπομονώ να οδηγήσει το σύμπαν του Fendi στο επόμενο επίπεδο» ανέφερε από τη μεριά της η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι.

«Ο  Κιμ Τζόουνς είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αποδεικνύει συνεχώς την ικανότητά του να προσαρμόζεται στους κώδικες και την κληρονομιά των οίκων του LVMH.

Στον Fendi, είμαι πεπεισμένος ότι το όραμα και το πάθος του θα συμβάλουν ιδιαίτερα στην επιτυχία των γυναικείων συλλογών» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του LVMH, Μπερνάρ Αρνό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024