Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζιόρτζιο Αρμάνι: Επιδείξεις μόδας χωρίς καλεσμένους λόγω κοροναϊού

Τζιόρτζιο Αρμάνι: Επιδείξεις μόδας χωρίς καλεσμένους λόγω κοροναϊού

Ο ιταλικός οίκος μόδας του Τζιόρτζιο Αρμάνι επιβεβαίωσε ότι οι επιδείξεις μόδας αυτόν το μήνα για τις συλλογές των Emporio Armani και Giorgio Armani θα πραγματοποιηθούν χωρίς προσκεκλημένους.

Ο ιταλικός οίκος μόδας του Τζιόρτζιο Αρμάνι επιβεβαίωσε ότι οι επιδείξεις μόδας αυτόν το μήνα για τις συλλογές των Emporio Armani και Giorgio Armani θα πραγματοποιηθούν χωρίς προσκεκλημένους.

Οι συλλογές για άνδρες και γυναίκες των δύο brand θα παρουσιαστούν σύμφωνα με το ΑΠΕ στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, ο ιταλικός οίκος μόδας διευκρίνισε σε ανακοίνωση:

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που συνδέεται με την πανδημία, δυστυχώς δεν θα επιτρέψουμε οι επιδείξεις μόδας να διοργανωθούν με τον συνηθισμένο τρόπο, ο σχεδιαστής έχει επιλέξει δύο διαφορετικούς τρόπους για να παρουσιάσει τις συλλογές χωρίς καλεσμένους».

Η επίδειξη του Giorgio Armani για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, «Timeless Thoughts», θα μεταδοθεί για πρώτη φορά τηλεοπτικά, θα προβληθεί στις 26 Σεπτεμβρίου από το ιταλικό κανάλι La7, καθώς και από την ιστοσελίδα Armani.com, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του brand και από την πλατφόρμα του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας.

The #GiorgioArmani SS 2021 collections for men and women will be broadcast for the first time on television. The show…

Δημοσιεύτηκε από Giorgio Armani στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Στο σόου θα παρουσιαστούν δημιουργίες που «αντικατοπτρίζουν τη διαχρονική ιδέα του στυλ» σύμφωνα με τον Giorgio Armani, «σαν διαχρονικές σκέψεις».

«Ο σχεδιαστής έλαβε αυτήν την απόφαση έτσι ώστε την επίδειξη, η οποία θα καταγραφεί πίσω από κλειστές πόρτες, να μπορέσει να απολαύσει ένα τεράστιο κοινό» αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου μόδας.

Giorgio Armani to hold fashion shows without guests #retailrecruitmentagencies #c2recruitment #retailjobs #retailcareers http://tinyurl.com/y6ebjeqm

Δημοσιεύτηκε από C2 Retail Recruitment στις Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

H μεικτή συλλογή Emporio Armani για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 «Building Dialogues» θα παρουσιαστεί ψηφιακά σε ένα ειδικό mini site στις 24 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας.

Στο βίντεο, που γυρίστηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Via Bergognone στο Μιλάνο, η συλλογή Emporio Armani θα φορεθεί από μοντέλα καθώς και από νέους ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και προσωπικότητες από κλάδους που συνδέονται με την κοινότητα της μάρκας.

«Με τα κτίριά του, το αρχιτεκτονικό σκηνικό είναι ένας δυναμικός χώρος που, μαζί με τους σταρ και τον θεατή, βοηθά στην οικοδόμηση διαλόγων που συμβολίζουν την ανοιχτή σκέψη απέναντι σε άλλους και στον κόσμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024