Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gorillaz και Ρόμπερτ Σμιθ σε μουσική συνεργασία έκπληξη

Gorillaz και Ρόμπερτ Σμιθ σε μουσική συνεργασία έκπληξη

Ο Ρόμπερτ Σμιθ των Cure και οι Gorillaz τραγουδούν για «Παράξενους Καιρούς»

Γιορτάζοντας τα 20ά τους γενέθλια ως συγκρότημα, οι Gorillaz μέσα από μία σειρά 10 επεισοδίων, με τίτλο Song Machine, ενώνουν τις δυνάμεις του με πάρα πολλούς καλλιτέχνες.

Κάπως έτσι οι Gorillaz συνεργάζονται με κορυφαία ονόματα της μουσικής:

6LACK, Beck, CHAI, Earthgang, Elton John, Fatoumata Diawara, Georgia, Goldlink, Joan as Police Woman,  Kano, Leee John, Moonchild Sanelly, Octavian, Peter Hook,  ScHoolboy Q, Skepta, Slaves, slowthai,  Tony Allen,  Unknown Mortal Orchestra, είναι μερικά από αυτά.

To 6ο επεισόδιο της σειράς Song Machine με την υπογραφή των Gorillaz, είναι γεγονός και αυτή τη φορά ο εκλεκτός καλεσμένος δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Σμιθ των Cure.

Με ένα πρόσφατο post στο Twitter, οι Gorillaz δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφιβολίας όσον αφορά τη συνεργασία τους με τον τραγουδιστή των Cure.

Ακούστε το νέο κομμάτι των Gorillaz, με τίτλο «Strange Timez» παρακάτω:

20 χρόνια Gorillaz

Στο ίδιο επετειακό κλίμα για τα 20 χρόνια από την ίδρυση τους οι Gorillaz ανακοίνωσε πρόσφατα μέσα από τα social media της μπάντας, ότι η ιστορία τους θα κυκλοφορήσει ως αλμανακ.

Eίκοσι και πλέον χρόνια από τότε που ο μουσικός Damon Albarn και ο καλλιτέχνης Jamie Hewlett συνέλαβαν την ιδέα να δημιουργήσουν μιας «cartoon μπάντας», το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει την μουσική ιστορία τους μέσα από  ένα εκτενές αλμανάκ το οποίο θα κυκλοφορήσει φέτος τον Οκτώβριο.

Το «The Gorillaz Almanac», που θα εκδώσει ο οίκος Z2 Comics, θα έχει πάνω από 120 έγχρωμες σελίδες με τη δουλειά που έχει κάνει ο Hewlett για το συγκρότημα.

Επίσης στο πρώτο comic strip πρωταγωνιστές θα είναι οι χαρακτήρες 2D, Noodle, Maurdoc Niccals και Russel Hobbs, ενώ θα περιέχονται παζλ, παιχνίδια, και ένα πλήθος σπέσιαλ εμφανίσεις από παλιούς και σημερινούς συνεργάτες των Gorillaz.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024