«Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις». Με αυτό το σύνθημα -που είναι και ο τίτλος του τελευταίου της δίσκου- θα ανέβει η Γιώτα Νέγκα στη σκηνή της Τεχνόπολης την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μοιραστεί με το κοινό της τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και σπουδαία λαϊκά τραγούδια.

Η Γιώτα Νέγκα μίλησε στο in.gr για το νέα της δουλειά, την πανδημία του κοροναϊού αλλά και τον χειμώνα που έρχεται.

Τι θα ακούσουμε στη συναυλία της Τεχνόπολης;

Η συναυλία στην Τεχνόπολη θα έχει τραγούδια της προσωπικής μου δισκογραφίας, τραγούδια άλλων συναδέλφων που αγαπώ και αισθάνομαι την ανάγκη να τραγουδήσω αυτήν την περίοδο αλλά και αγαπημένα μου λαϊκά τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών και ποιητών που πάντα τραγουδώ στις συναυλίες μου, με έξι καταπληκτικούς μουσικούς που κάνουν το όνειρό μου δικό τους και ο καθένας τους είναι ένα ολόκληρο μουσικό σύμπαν. Κι αυτό είναι μεγάλη τύχη, αλλά και μεγάλη τιμή για μένα.

Πως αντιμετώπισες τις νέες συνθήκες στις συναυλίες, εν όψει κοροναϊού;

Με ψυχραιμία και προβληματισμό. Έτσι ακριβώς αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει και το κοινό αυτές τις νέες συνθήκες. Στις συναυλίες τηρούμε όλοι με σεβασμό και σοβαρότητα τα απαραίτητα μέτρα γιατί είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε την μουσική να μας ενώσει, να μας γιατρέψει, να μας δυναμώσει.

Είσαι αισιόδοξη για το χειμώνα που έρχεται;

Είμαι πολύ προβληματισμένη, ανήσυχη, αλλά μπορώ να πω και συγκρατημένα αισιόδοξη, μιας και αρνούμαι πεισματικά να διώξω την αισιοδοξία από την ζωή και την ψυχή μου.

Πώς υποδέχθηκε ο κόσμος τον καινούργιο σου δίσκο;

Με πολλή αγάπη !!!! Μου έδωσε μεγάλη χαρά και δύναμη αυτός ο δίσκος και η υποδοχή του από το κοινό. Χαίρομαι που ο καθένας τους έχει το δικό του αγαπημένο τραγούδι. 

Τελικά όταν θέλεις κάτι πολύ το καταφέρνεις;

Ναι όταν το ποθείς με όλη σου την ψυχή και το ποτίζεις από την αγάπη σου και την πίστη σου κάποια στιγμή θα σου χαρίσει το άνθος του!!! Νομοτέλεια… 

Χρειάζεται περισσότερο ταλέντο ή δουλειά;

Το ένα δεν μπορεί χωρίς το άλλο. Το ταλέντο μπορεί να σε οδηγήσει στο γήπεδο που ονειρεύεσαι αλλά αν δεν λιώσεις στην προπόνηση δεν μπορείς να αντέξεις τον αγώνα…

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι από το δίσκο;

Το πιο αγαπημένο μου είναι οι Κυνηγημένοι. Είναι αφιερωμένο στην μητέρα μου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr