Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «πιο λυπημένη γάτα» στον κόσμο βρήκε επιτέλους σπίτι και είναι πλέον ευτυχισμένη

Η «πιο λυπημένη γάτα» στον κόσμο βρήκε επιτέλους σπίτι και είναι πλέον ευτυχισμένη

Ένα ζεστό σπίτι, όπου θα την φροντίζουν και θα την αγαπούν, βρήκε πλέον ο αδέσποτος γάτος, ο οποίος ζούσε για έξι χρόνια στους δρόμους της Μινεσότα

Ένα ζεστό σπίτι, όπου θα την φροντίζουν και θα την αγαπούν, βρήκε πλέον ο αδέσποτος γάτος, ο οποίος ζούσε για έξι χρόνια στους δρόμους της Μινεσότα.

Ο λόγος για τον εξάχρονο γάτο κύριο Μπρους Γουίλις (Mister Bruce Willis), ο οποίος ζούσε στους δρόμους μόνος και ταλαιπωρημένος, ενώ αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, όπως τραυματισμό στα μάτια, ιό ανοσοανεπάρκειας αιλουροειδών δοντιών (FIV) και ουλές γύρω από τα μάτια του, που τον κάνουν να φαίνεται λυπημένος.

Ωστόσο ευτυχώς η Animal Humane Society στη Μινεσότα τον βρήκε, τον πήρε και ανέλαβε τη φροντίδα του.

Παρά το γεγονός ότι ήταν «το πιο γλυκό και πιο στοργικό αγόρι», ο γάτος, που έχει πάρει το όνομα του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ, δεν μπορούσε να βρει ένα σπίτι να τον φιλοξενήσει για πάντα. Μέχρι που μια γυναίκα με το όνομα Σάντρα ερωτεύτηκε το λυπημένο γατάκι!

Την Παγκόσμια Ημέρα Γάτας, η Σάντρα είδε μια ανάρτηση με τον γάτο και αποφάσισε να τον επισκεφτεί στο καταφύγιο. Ωστόσο, στο σπίτι όπου μένει, δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα, κι έτσι η Σάντρα προσπάθησε να μην προσκολληθεί πολύ. Ακόμα ξετρελαμένη με τη γάτα, η Σάντρα συνέχισε να επισκέπτεται τον Mister Willis στο καταφύγιο, ελπίζοντας να βρει κάποιον να τον πάρει στο σπίτι της.

Μετά από ένα μήνα, δεν είχε εμφανιστεί κανείς που να ήθελε τον Mister, οπότε η Σάντρα αποφάσισε να ρωτήσει τον σπιτονοικοκύρη της αν μπορούσε να τον πάρει και τελικά αυτός συμφώνησε.

«Αποφάσισα να ζητήσω άδεια από τον σπιτονοικοκύρη μου για να τον πάρω», είπε η ίδια στο BoredPanda. «Ήμουν πραγματικά έκπληκτη όταν έκανε την εξαίρεση. Τον έφερα σπίτι την επόμενη μέρα. Πήγε από το να είναι η πιο θλιμμένη γάτα, στην πιο ευτυχισμένη γάτα που έχω δει σε λίγες ώρες. Γουργούριζε όλη τη νύχτα και δεν έφευγε από το πλευρό μου» πρόσθεσε η πανευτυχής Σάντρα, που είχε πια τον Mister.

Πλέον ο «κύριος», έχει γίνει από την «πιο θλιμμένη», στην «πιο ευτυχισμένη» γάτα. Αν και ο αξιαγάπητος γάτος απολαμβάνει τη νέα του ζωή στο σπίτι με τη Σάντρα, εξακολουθεί να έχει κάποια προβλήματα υγείας που τον κάνουν αδύναμο. Είναι θετικός στο FIV και αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι ευάλωτο, αλλά η Σάντρα του δίνει πολλή αγάπη και προσοχή.

Η γάτα, η οποία τώρα φαίνεται αγνώριστη, είναι πλέον διάσημη στο Instagram και έχει περισσότερους από 90.000 ακόλουθους.

View this post on Instagram

#cat #cats #catsofinsta #catsofinstagram

A post shared by In.gr (@in.gr_) on

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024