Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης με τη δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother στην ανάρτηση στο Instagram

«Δώστε του το χρόνο του να το επεξεργαστεί για να μην πάει να κρεμαστεί σε κανένα δέντρο στην Κρήτη»

«Προς Αντώνη πως σε λένε ..: Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δε γίνεται το 2020 να λες ούτε ψιθυριστά ούτε για πλάκα ότι αν δε σου κάτσει η φάση όπως θες για να αδειάσεις το «πακέτο» σου .. βιασμός .. Και δεν καταδίκασε η κοινωνία αυτό που είπες ..Καταδίκασε το ότι το έχεις μέσα σου για να το το πεις ..

Προς κοινωνία : Νομίζω το πήρε το μήνυμα του σε πρώτη φάση .. Δώστε του το χρόνο του να το επεξεργαστεί για να μην πάει να κρεμαστεί σε κανένα δέντρο στην Κρήτη ..

«Εγώ παρακολουθώ big brother ! Και μου αρέσει ! »

Υγ: Ελπίζω μόνο να μη βγει καμμία κοπελα μετά από ολο αυτό το χαμό να πει ότι υπήρξε θύμα σου μικρέ βαρύμαγκα γιατί τότε θα σου στείλω εγώ με κούριερ την τριχιά!

Υγ2: Εγώ παρακολουθώ big brother ! Και μου αρέσει ! Και βλέπω και το live streaming και σχολιάζουμε με τους γιούς μου χαρακτήρες , συμπεριφορές , γελάμε , περνάμε καλά. Αυτό το έγραψα γιατί θα διαβάσουμε πολλά καταδικαστικά και αφοριστικά ποστ για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν από ανθρώπους που καραγουσταρουν να το βλέπουν αλλά δεν είναι του «επιπέδου» τους να το παραδεχτούν ..

Υγ3: Το κανάλι καλά έκανε και τον πέταξε έξω .. Γι αυτή του την ιδιοσυγκρασία τον πήρε αλλά δεν το περίμενε ολο αυτό ..

Υγ4: θυμάστε μήπως το μαλ@@α που είχε πάρει στην εκπομπή @opentvthebooth που ήμουνα και έλεγε ότι χτυπάει την κοπέλα του Λέγαμε τρολ θα είναι δε μπορεί να είναι αληθινό το τηλεφώνημα , να τα λέει τόσο άνετα ..
Είδαμε λοιπόν και τηλεοπτικά να λέει κάποιος με τόση άνεση τη λέξη βιασμός και καταλήγουμε .. Ζουν ανάμεσα μας .. Το νου σας ..! Καλημέρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

View this post on Instagram

🤬Προς Αντώνη πως σε λένε ..: Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δε γίνεται το 2020 να λες ούτε ψιθυριστά ούτε για πλάκα ότι αν δε σου κάτσει η φάση όπως θες για να αδειάσεις το «πακέτο» σου .. βιασμός .. Και δεν καταδίκασε η κοινωνία αυτό που είπες .. Καταδίκασε το ότι το έχεις μέσα σου για να το το πεις .. 👍Προς κοινωνία : Νομίζω το πήρε το μήνυμα του σε πρώτη φάση .. Δώστε του το χρόνο του να το επεξεργαστεί για να μην πάει να κρεμαστεί σε κανένα δέντρο στην Κρήτη .. 🤬Υγ: Ελπίζω μόνο να μη βγει καμμία κοπελα μετά από ολο αυτό το χαμό να πει ότι υπήρξε θύμα σου μικρέ βαρύμαγκα γιατί τότε θα σου στείλω εγώ με κούριερ την τριχιά ! 👍Υγ2: Εγώ παρακολουθώ big brother ! Και μου αρέσει ! Και βλέπω και το live streaming και σχολιάζουμε με τους γιούς μου χαρακτήρες , συμπεριφορές , γελάμε , περνάμε καλά . Αυτό το έγραψα γιατί θα διαβάσουμε πολλά καταδικαστικά και αφοριστικά ποστ για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν από ανθρώπους που καραγουσταρουν να το βλέπουν αλλά δεν είναι του «επιπέδου» τους να το παραδεχτούν .. 👍Υγ3: Το κανάλι καλά έκανε και τον πέταξε έξω .. Γι αυτή του την ιδιοσυγκρασία τον πήρε αλλά δεν το περίμενε ολο αυτό .. 🤬Υγ4: θυμάστε μήπως το μαλακα που είχε πάρει στην εκπομπή @opentvthebooth που ήμουνα και έλεγε ότι χτυπάει την κοπέλα του ; Λέγαμε τρολ θα είναι δε μπορεί να είναι αληθινό το τηλεφώνημα , να τα λέει τόσο άνετα .. Είδαμε λοιπόν και τηλεοπτικά να λέει κάποιος με τόση άνεση τη λέξη βιασμός και καταλήγουμε .. Ζουν ανάμεσα μας .. Το νου σας ..! Καλημέρα @skaitv.gr @grbigbrother

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο