Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο : Έκανε βόλτα στο φτερό αεροσκάφους για να… δροσιστεί

Απίστευτο : Έκανε βόλτα στο φτερό αεροσκάφους για να… δροσιστεί

Το περιστατικό που ξεπερνά κάθε φαντασία συνέβη σε διεθνές αεροδρόμιο της Ουκρανίας

Ίσως έχετε αισθανθεί εγκλωβισμένοι ενώ περιμένατε να αποβιβαστείτε από αεροσκάφος, το οποίο δεν είχε ακόμη ανοίξει τις θύρες του εξαιτίας κάποιου τεχνικού προβλήματος που έπρεπε να επιλυθεί.

Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι δεν πήρατε την πρωτοβουλία να… ανοίξετε μόνοι σας.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως έκανε επιβάτιδα αεροσκάφους της Ουκρανίας, η οποία μάλιστα αποφάσισε να κάνει και μια… βόλτα στο φτερό.

Βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζει μια γυναίκα να στέκεται στο φτερό αεροσκάφους μπροστά σε άναυδους αυτόπτες μάρτυρες, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπόρισπιλ στο Κίεβο, πριν αναγκαστεί να επιστρέψει στο εσωτερικό του μετά από παρέμβαση του πληρώματος.

Η επιβάτιδα, η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη, ταξίδευε από την Αττάλεια της Τουρκίας στην ουκρανική πρωτεύουσα, μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Εκεί, μάρτυρες αναφέρουν ότι την άκουσαν να διαμαρτύρεται πως «ζεσταίνεται υπερβολικά» και πρέπει να δροσιστεί.

Η μη εγκεκριμένη βόλτα της στο φτερό του Boeing 737 οδήγησε στον αποκλεισμό της από κάθε μελλοντική πτήση της εταιρείας UAI με την οποία ταξίδευε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, η ασφάλεια του αεροδρομίου και η αστυνομία έφτασαν στο σημείο μαζί με γιατρούς. Οι τελευταίοι εξέδωσαν γνωμάτευση βάσει της οποίας η γυναίκα δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή/και ναρκωτικών ουσιών.

Η ουκρανική αεροπορική εταιρεία επέκρινε εντόνως την επιβάτιδα, την οποία κατηγορεί για «κακό παράδειγμα στα παιδιά της», ενώ υπογραμμίζει ότι δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει ένα «εξαιρετικά υψηλό πρόστιμο».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Πηγή: www.cnn.com

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024