Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο είναι το ιδανικό ζώδιο για γάμο;

Ποιο είναι το ιδανικό ζώδιο για γάμο;

Όταν μιλάμε για δέσμευση και σταθερότητα τότε σίγουρα μιλάμε για αυτόν

Είναι ένα ευαίσθητο και συνάμα πεισματάρικο ζώδιο. Ό,τι βάλει στο μυαλό του ως στόχο θα το καταφέρει κάνοντας ιδιάζουσα υπομονή για αυτό.

Είναι για γάμο;

Ο Ταύρος δεν είναι και τόσο επιπόλαιος στα αισθηματικά του, ίσα – ίσα που δεν του αρέσουν τα παιχνίδια και οι επιπόλαιες σχέσεις.

Γενικότερα όταν κάνει έναν δεσμό, δεν τον κάνει βάζοντας ημερομηνία λήξεως, αλλά θέλει ιδανικά να καταλήξει σε γάμο και οικογένεια.

Υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις, για τις οποίες μπορεί να σου πει ότι θέλει ελεύθερη σχέση μαζί σου: είτε βρίσκεται σε περίοδο επαγγελματικής και οικονομικής κρίσης και νιώθει ότι δεν μπορεί να προσφέρει πολλά σε μία μόνιμη σχέση, είτε θέλει απλά και μόνο να σε «τεστάρει» και να σε γνωρίσει ακόμα καλύτερα.

Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε μία ελεύθερη σχέση με έναν Ταύρο και θέλεις να έχεις μαζί του κάτι πιο σταθερό, τότε φρόντισε να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, διεκδίκησέ τον, προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Δείξε με σταθερότητα το ενδιαφέρον σου και προπάντων, διατήρησε τη γλυκύτητα και τον αισθησιασμό σου.

Είναι βέβαιο, ότι αν καταφέρεις να διατηρήσεις την μεταξύ σας επαφή χωρίς καβγάδες και χωρίς πείσματα, αλλά απολαμβάνοντας τον έρωτα, διασκεδάζοντας και περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί, σιγά-σιγά θα σου ανοίγεται ολοένα και περισσότερο, γιατί θα αρχίσει να συνηθίζει την μεταξύ σας σχέση και θα καταρρίψει τις άμυνες του.

Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις είναι να τον πιέσεις εδώ και τώρα να πάρει αποφάσεις. Ένας Ταύρος θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά, αλλά προπάντων και για να αποφασίσει.

Όταν ωστόσο πάρει τον χώρο και τον χρόνο που θέλει, νιώσει άνετα και σου πει το πρώτο «σε αγαπάω», τότε να ξέρεις ότι δε θα φύγει από δίπλα σου.

Του αρέσει η σκέψη ότι κάποτε θα παντρευτεί, θα έχει οικογένεια και γενικότερα μια τέτοια σταθερότητα στη ζωή του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024