Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάλμα Χάγιεκ : Η γενεθλιακή φωτογραφία που «έριξε» το Instagram

Σάλμα Χάγιεκ : Η γενεθλιακή φωτογραφία που «έριξε» το Instagram

Ενώ συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, η Σάλμα Χάγιεκ επέλεξε το γαλάζιο του Αιγαίου για μία ανάρτηση που «έριξε» το Instagram

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την διάσημη λατίνα σταρ Σάλμα Χάγιεκ καθώς γιόρτασε τα 54α της γενέθλια και φρόντισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο!

Ενώ συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, η Σάλμα Χάγιεκ επέλεξε το γαλάζιο του Αιγαίου για φόντο των φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της και τις ευχές, που έπεσαν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή» στο προφίλ της.

Ανάμεσα στους φίλους της Χάγιεκ που της ευχήθηκαν ήταν και η Πενέλοπε Κρουζ, o  Άντονι Χόπκινς, ο Ορλάντο Μπλουμ, η Σαρλίζ Θέρον και η Κέιτ Χάντσον.

Επιλέγοντας ένα κίτρινο φόρεμα που τόνιζε την σιλουέτα της, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, η διάσημη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών:

«Είμαι ευγνώμων και περήφανη για κάθε ένα από τα 54 χρόνια μου. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές, ειδικά στους φανς που έκαναν ειδική αναφορά στα γενέθλιά μου.

Τι δώρο ήταν αυτό».

Δείτε παρακάτω

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024