Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντουέιν Τζόνσον : «Θύμα» του κοροναϊού ο «Βράχος»

Ντουέιν Τζόνσον : «Θύμα» του κοροναϊού ο «Βράχος»

«Μακάρι να ήμουν μόνο εγώ θετικός αλλά βρέθηκε θετική όλη μου η οικογένεια και αυτό με ταρακούνησε» αποκάλυψε σε δημόσιο μήνυμά του ο Ντουέιν Τζόνσον

«Θύμα» του κοροναϊού έπεσε και ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ, Ντουέιν Τζόνσον καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του μολύνθηκαν από τον νέο κοροναϊό και έχουν πλέον αναρρώσει.

Ειδικότερα ο αμερικανός ηθοποιός και παλαιστής, Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός με το ψευδώνυμο «The Rock» (Ο Βράχος), αποκάλυψε στο Instagram ότι αυτός και η οικογένειά του νόσησαν από τον κοροναϊό.

«Η σύζυγός μου, Λόρεν, οι δύο κόρες μου και εγώ βρεθήκαμε θετικοί στη νόσο COVID-19. Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχουμε περάσει ως οικογένεια» αναφέρει ο The Rock σημειώνοντας πως πλέον έχουν αναρρώσει.

Ακόμη, ο ίδιος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει πού κόλλησε τον ιό καθώς ακολουθούσε τα μέτρα καραντίνας από τον Μάρτιο και κάλεσε τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο να πειθαρχούν στα περιοριστικά μέτρα.

«Πειθαρχήστε, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας, ακολουθείτε υγιεινό τρόπο ζωής, φορέστε μάσκα, προστατεύστε την οικογένειά σας, να είστε αυστηροί στη συγκέντρωση ανθρώπων στο σπίτι σας ή στις εκδηλώσεις σας, να είστε θετικοί και να φροντίζετε τους συνανθρώπους σας. Μείνετε υγιείς φίλοι μου» ήταν οι συμβουλές του 48χρονου σταρ.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024