Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη : Εκθαμβωτική με iconic φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ

Κατερίνα Στικούδη : Εκθαμβωτική με iconic φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές της

H Κατερίνα Στικούδη είναι αναμφίβολα μία από τις πι εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz.

Αυτές τις μέρες η Κατερίνα Στικούδη κάνει τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Grande» ενώ η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μία πρώτη γεύση από του νέου βιντεοκλίπ.

H Κατερίνα Στικούδη εμφανίζεται στα γυρίσματα με τρία διαφορετικά look «φωτιά»!

Αυτό ωστόσο αυτό που έκλεψε πραγματικά είναι το θρυλικό πράσινο iconic Versace φόρεμα που φόρεσε η λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ πριν 20 χρόνια αλλά και πέρσι, κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας του διάσημου ιταλικού οίκου.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι απλά εκθαμβωτική μέσα στο θρυλικό φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό υλικό το οποίο δημοσίευσε η Κατερίνα Στικούδη στα social media:

Το φόρεμα που «γέννησε» το Google Image Search

Το Versace φόρεμα που φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ στην τελετή απονομής βραβείων Grammys το 2000, έγινε η αφορμή για τη δημιουργία της παροχής δυνατότητας αναζήτησης εικόνων, (Google Image Search).

«Τότε, το 2000, τα αποτελέσματα αναζήτησης ήταν απλώς μια λίστα συνδέσμων» είχε αναφέρει στο blog της η Google.

«Όταν η ομάδα τεχνικών για την αναζήτηση συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσαν να φέρουν απευθείας τα αποτελέσματα που ήθελε ο κόσμος, εμπνεύστηκαν τη δημιουργία της Google Image Search».

Το 2015, ο πρώην εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιντ, είχε γράψει για τον αριθμό αναζητήσεων που ελάμβαναν μετά την εμφάνιση της Jennifer Lopez, στην απονομή των βραβείων Grammy το 2000, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος ήθελε «κάτι περισσότερο από απλό κείμενο»:

«Εκείνη την εποχή, ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαμε δει ποτέ. Αλλά δεν είχαμε έναν ασφαλή, άμεσο τρόπο να δώσουμε στους χρήστες αυτό το οποίο ήθελαν: τη Jennifer Lopez, να φορά αυτό το φόρεμα. Γεννήθηκε η Google Search Image».

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, ο οίκος Versace ένωσε τις δυνάμεις του με την Google και παρουσίασαν ένα ριμέικ του «Jungle Print», με τη Jennifer Lopez, στο τέλος της επίδειξης μόδας για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, να βάζει «φωτιά» στην πασαρέλα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024