Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερρίκος Πετιλόν: Η Ούρσουλα Άντρες έκλαιγε στα πόδια μου όταν χωρίσαμε

Ερρίκος Πετιλόν: Η Ούρσουλα Άντρες έκλαιγε στα πόδια μου όταν χωρίσαμε

Γυναίκες, μεγάλοι και μικροί έρωτες, λεφτά, ναρκωτικά, φήμη και μοναξιά είναι όλα εκείνα τα συστατικά που συνθέτουν το παζλ της ζωής του Ερρίκου Πετιλόν

Συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει στη βιογραφία του ο Ερρίκος Πετιλόν για την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά, αλλά και τους έρωτες της ζωής του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αποσπάσματα που αφορούν τις διάσημες γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή του.

Στα αποσπάσματα που δημοσιεύθηκαν αποκλειστικά στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» της Κυριακής αναφέρει:

«Η ζωή μου ένα ατέλειωτο γλέντι. Μοναδικές μου έγνοιες; Σε ποια νυχτερινά μαγαζιά θα πάω; Σε ποια νησιά θα ταξιδέψω; Με ποια γυναίκα θα ξαπλώσω;».

Προερχόμενος από μια εύπορη οικογένεια μόλις στα 15 θα αρχίσει να αφήνει σιγά σιγά την Κηφισιά όπου μένει με την οικογένεια του για τα στέκια στο Κολωνάκι.

Λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του ’70 όταν η φωτογράφος Καλλιόπη εντοπίζει τον γοητευτικό νεαρό στη Μύκονο και τον προσεγγίζει.

«Απλά ήρθαν οι κουβέντες μεταξύ μας και απλά μου έκανε πρόταση για φωτογράφιση στο ιταλικό περιοδικό Vogue, όπου εργαζόταν ως φωτογράφος», αναφέρει στη βιογραφία του ο Ερρίκος. Έτσι θα ξεκινήσει και την καριέρα του ως μοντέλο.

«Το καλοκαίρι» -του 1979- «με βρήκε πάλι στο “νησί μου” να πίνω παρέα με τον Τζιάνι Βερσάτσε: Σε θέλω μου είπε και έπειτα ήρθε και η πρόταση του Ούγκο Μπος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο αγαπημένο του νησί την Μύκονο θα συναντηθεί με τον Στιβ Ρούμπελ, τον ιδιοκτήτη του ήδη μυθικού «Studio 54», όπου μετά από πρόσκληση του θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη στο γνωστό κλαμπ.

«Στάθηκα και κοιτούσα τον άπλετο χώρο. Η κόκα έπεφτε από το ταβάνι και οι γυναίκες εμπρός μου, πλάι μου, γύρω μου χόρευαν φορώντας μόνο γόβες στιλέτο.

Με οδήγησαν στο τραπέζι του Στιβ, χαιρετηθήκαμε και με έβαλε να καθίσω δίπλα του. Στο τραπέζι παρέα μας ο Αντι Γουόρχολ, ο Κάλβιν Κλάιν, η Γκρέις Τζόουνς, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μικ Τζάγκερ, ο Ροντ και η Αλάνα Στιούαρτ, ο Τζακ Νίκολσον, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, η Τζία Καράντζι, η Μπρουκ Σιλντς και η Νταϊάνα Ρος ημίγυμνη να τραγουδάει δίπλα μας».

Η σχέση του με την Στεφανί του Μονακό

«Ήθελα να την κατακτήσω. Ήταν εντελώς διαφορετική από τις γυναίκες που ως τώρα συναναστρεφόμουν. Όλα πάνω της ανέδιναν ελευθερία. Τα βλέμματα όλα σ’ εκείνη και το δικό της σε σ’ εμένα», σημειώνει στο κεφάλαιο που αφορά εκείνη.

Η πριγκίπισσα τον καλεί στο Μονακό για να τον γνωρίσει η μητέρα της Γκρέις Κέλι, στην οποία μιλάει με ενθουσιασμό για τον έλληνα φίλο της και το ειδύλλιό τους, που θα κρατήσει μόλις τρεις μήνες.

«Η Ούρσουλα Αντρες έκλαιγε στα πόδια μου όταν της είπα να χωρίσουμε»

«Και η στιγμή, ούτε καν η ώρα, έφερε την Ούρσουλα στο πλευρό μου. Μια βόλτα στην παραλιακή δίχως προορισμό. Φτάσαμε στη Βάρη. Βόλτα στη θάλασσα το απόβραδο, το χέρι της στο χέρι μου, το κορμί της στην αγκαλιά μου, προτού εκείνη κάνει την επίσημη εμφάνισή της στη φιλανθρωπική εκδήλωση για την οποία είχε έρθει στη χώρα μας. Αριβάραμε μαζί στο γνωστό τότε κέντρο Φαντασία και ζήτησε, επιτακτικά θυμάμαι, να βάλουν επιπλέον καρέκλα για να καθίσω στο πλάι της. Ήταν σταρ, ποιος θα τολμούσε να της αρνηθεί;».

Αυτή ήταν η αρχή της σχέσης του με την Ούρσουλα Αντρες, το τέλος ήρθε δύο χρόνια μετά όταν και της ζήτησε να χωρίσουν καταπιεσμένος από την δημοσιότητα που είχε πάρει το ειδύλλιο.

«Υπήρξε δράμα. Κατέρρευσε στα πόδια μου και δεν το πίστευα. Τσαλακωνόταν μπροστά μου και ένιωσα ότι της έκανα το χειρότερο κακό. Με την υπόσχεση ότι θα μείνουμε φίλοι γύρισα την πλάτη κι έφυγα».

Σε άλλα αποσπάσματα αναφέρεται στην εμπειρία του με τα ναρκωτικά τονίζοντας:

«Με τις ουσίες ζητούσα να μουδιάσω το μυαλό μου, το κορμί μου, τη φωνή μέσα μου: “Δεν είσαι αυτός, δεν ανήκεις εδώ. Φιγουρατζήδες. Δεν νοιάζονται για σένα”».

Μετά την χρεοκοπία του πατέρα του αναγκάστηκε να δουλέψει σε οικοδομή, ως σερβιτόρος κι άλλες πρόχειρες δουλειές για να τα βγάλει πέρα.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024