Για την καριέρα της στο θέατρο, την τηλεόραση του χθες και του σήμερα αλλά και τη σχέση της star system μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Συγκεκριμένα η Ελένη Γερασιμίδου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του Big Brother, στον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τις υπερβολικές αμοιβές στην τηλεόραση.

Αναφερόμενη στις αμοιβές δήλωσε: «Εγώ δεν έφτασα ποτέ στις υπερβολές που ακούω, μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και να μην είναι. Δεν απαίτησα και δεν σήκωσα μπαϊράκι τρομερό, ίσως και να έπρεπε γιατί κι εγώ στην πρώτη γραμμή ήμουν και στην πρώτη ζήτηση κι ακόμα μπορώ να πω δεν έχω κανένα παράπονο. Υπερβολές δεν κάναμε ποτέ, κάναμε όμως περιουσία από την τηλεόραση κι από το θέατρο».

Όσον αφορά τη μόδα των τηλεοπτικών ριάλιτι, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τα ριάλιτι δεν θέλω να τα συζητάω, δεν με αφορούν καθόλου και δεν πρέπει να αφορούν και κανένα. Τέλος πρέπει να σταματήσει αυτός ο εκμαυλισμός. Τώρα εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος που γνώρισα εγώ ήταν ένας πολύ καλός μουσικός κι έχω αυτήν την εικόνα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο