Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο σύντροφός σου σε αποφεύγει ερωτικά

Όταν ο σύντροφός σου σε αποφεύγει ερωτικά

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο ξέρεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά

Το σεξ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να πηγαίνει μια σχέση καλά. Αν ωστόσο η ερωτική ζωή δεν είναι τόσο καλή στην πράξη, σε σημείο να απουσιάζει πλήρως, τότε τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά.

Ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφός που κάποτε σε ήθελε συνέχεια σεξουαλικά, τώρα δεν κάνει καν κίνηση…!

Όλο σκέφτεται

Κάποιοι άνθρωποι είναι συγκρατημένοι στις εκφράσεις τους κατά τη διάρκεια του σεξ – και αυτό δεν είναι κακό.

Αν, όμως, ο σύντροφός σας μοιάζει ξαφνικά να έχει το μυαλό του αλλού ή έχει γίνει υπερβολικά παθητικός, καλό είναι να το συζητήσετε. Μπορεί η αιτία να μην σχετίζεται με εσάς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε και λύση.

Νύστα πολλή νύστα

Πολλά ζευγάρια κοιμούνται διαφορετικές ώρες. Ωστόσο, το βράδυ είναι και η ώρα που προτιμούν οι περισσότεροι για τις σεξουαλικές τους επαφές.

Έτσι, αν από εκεί που ήταν… νυχτοπούλι, ξαφνικά βιάζεται να κοιμηθεί πριν από εσάς, ίσως δεν είναι κουρασμένος. Μπορεί να προσπαθεί να σας αποφύγει.

Δεν κάνει κίνηση

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε πρώτος την κίνηση για να… οριζοντιωθείτε; Σε περίπτωση που έχει περάσει πολύς καιρός, δεν χάνετε τίποτα αν το αναφέρετε, ακόμη και αν αποδειχθεί πως ήταν τυχαίο.

Παραείναι… ανιδιοτελής

Όλοι απολαμβάνουμε την φροντίδα του συντρόφου μας – πόσο μάλλον όταν είναι λίγο πιο «καυτή». Όμως η υπερβολική έμφαση στη δική σας ικανοποίηση δεν είναι πάντα καλό σημάδι. Ίσως ξέρει ότι εκείνος δεν πρόκειται να περάσει εξίσου καλά, οπότε δεν μπαίνει στον κόπο.

Αλλάζει κλίμα

Αν είστε ήδη μαζί εδώ και αρκετό καιρό, κατά πάσα πιθανότητα μπορείτε να «μυριστείτε» σε δευτερόλεπτα την ερωτική του διάθεση.

Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Έτσι, αν κάθε φορά που τον προσεγγίζετε διακριτικά, εκείνος ξαφνικά θυμάται ένα καταπληκτικό αστείο που άκουσε στη δουλειά ή τον πιάνει το φιλότιμο να κατεβάσει τα σκουπίδια, στην πραγματικότητα ελίσσεται μακριά από την κρεβατοκάμαρα.

Δε νιώθεις ούτε εσύ απόλαυση

Ίσως τώρα τελευταία το σεξ έχει γίνει βαρετό ή σας αφήνει μια απροσδιόριστα δυσάρεστη αίσθηση αφού τελειώσει. Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να ξεκινά από εκείνον.

Όταν κάποιος σταματά να μας βρίσκει επιθυμητούς ή απλώς δεν έχει και πολλή όρεξη, γίνεται και λιγότερο ενθουσιώδης, χάνει το κίνητρό του να μας ικανοποιήσει και μπορεί να λειτουργεί κάπως διεκπεραιωτικά. Και κανείς δεν καταφέρνει να περάσει καλά υπό αυτές τις συνθήκες.

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024