Ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος με μια φωτογραφία και ένα τρυφρό και συγκινητικό μήνυμα αποτίει φόρο τιμής στον λαμπρό σχεδιαστή και φίλο του Μιχάλη Ασλάνη που έφυγε από την ζωή πριν επτά χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της ελληνικής μόδας.

Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία

«Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί!
Με γνώριζε και με συμβούλευε από μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της Μόδας. Τον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας!
Πολλές αναμνήσεις από το εξωτερικό από ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και από ρεβεγιόν στο σπίτι μου… ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως από την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον…
Δυστυχώς στην Ελλάδα…. οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities…. με το που φεύγουν από την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand… ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς!
Δεν υπάρχει συνέχεια….», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί!🌀🕊🌀 Με γνώριζε και με συμβούλευε απο μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της ΜόδαςΤον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας! Πολλές αναμνήσεις απο το εξωτερικό απο ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και απο ρεβεγιόν στο σπιτι μου.. ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως απο την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον… Δυστυχώς στην Ελλάδα….οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities….με το που φεύγουν απο την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand…ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς! Δεν υπάρχει συνέχεια…. #mihalisaslanis

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο