Νέα τροπή στην ίντριγκα Κουτσόπουλου – Μπαλάφα…

Μετά τις αναρτήσεις του για τον Λεωνίδα Μπαλάφα και την αιχμηρή απάντηση του ίδιου του τραγουδιστή τώρα ένα ακόμη συμβάν πυροδοτεί ξανά την κόντρα.

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef ενημέρωσε την παραγωγή ότι δεν θα παρουσιάσει την «Συναυλία των 11», επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη “συναυλία των 11” νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη, θα συμμετέχει και ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Η ηχηρή αποχώρηση

«Νωρίτερα σήμερα ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την «Συναυλία των 11″, μας ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει εν τέλει να συμμετέχει, για προσωπικούς του λόγους. Εμείς παρόλα αυτά ευχόμαστε από την καρδιά μας καλή επιτυχία στο Samano festival.
Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, η ΡόΔα Productions δημιουργήθηκε μέσα στο πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών για τον κόσμο της τέχνης, με όραμα και στόχο να ενώσει και να φέρει κοντά, μουσικούς και κοινό. Και αυτή παραμένει η θέση μας…
Σας περιμένουμε όλες και όλους (με τη μάσκα σας) το βράδυ της Δευτέρας, 31/8, για να γιορτάσουμε, μαζί με τους καλεσμένους μας και τους μουσικούς που πλαισιώνουν τους ‘Εντεκα νέους τραγουδοποιούς, τη μουσική και το τέλος του Αυγούστου. Να είστε όλοι εκεί!», έγραψαν οι υπεύθυνοι της συναυλίας.

Δείτε την ανακοίνωση της παραγωγής

"Νωρίτερα σήμερα ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την "Συναυλία των 11"…

Δημοσιεύτηκε από ΡοΔα Productions στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας