Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι ο Ιχθύς το πιο «κλαψιάρικο» ζώδιο;

Είναι ο Ιχθύς το πιο «κλαψιάρικο» ζώδιο;

Οι αρετές και τα προτερήματά του πολλές, φημίζεται ωστόσο και για την τάση του για γκρίνια....

Όλα τα ζώδια θα βρεθούν σε μια στιγμή που θα νιώθουν πιο ευαίσθητα, θα θέλουν να κλάψουν, να ξεσπάσουν συναισθηματικά κλπ. Ο Ιχθύς όμως το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Του μιλάς απότομα

Δε θα κλάψει μπροστά σου. Θα βάλει τα κλάματα όταν θα φύγεις και η όλη ένταση της στιγμής, έχει γίνει ανάμνηση στο μυαλό του. Κλαίει από ενοχές συνήθως, για αυτό του παίρνει και κάποια ώρα να το εκδηλώσει.

Γενικά είναι από τα ζώδια που νιώθουν εύκολα τύψεις, είτε έχουν δίκιο είτε άδικο σε κάτι.

Χωρίζει

Χωρισμός χωρίς κλάμα δεν είναι χωρισμός για τον Ιχθύ. Θα θέλει να δείξει πόσο δραματικά παίρνει την όλη απόφαση του χωρισμού, ενώ θα κάνει σα να παίζει σε σαπουνόπερα.

Κλαίει γιατί όταν τελειώνει μια σχέση, δε νιώθει ότι χωρίζει μόνο με τον σύντροφό του, αλλά και πως χωρίζει με τον καλύτερό του φίλο.

Αδικία

Δεν έχει χειρότερο από αυτό. Σε αυτό μάλιστα θυμίζει αρκετά τον Υδροχόο. Δε μπορεί να δεχθεί ότι τον έχεις αδικήσει σε κάτι. Πρακτικά δηλαδή το συγκεκριμένο ζώδιο αν αδικηθεί με το παραμικρό, θα αντιδράσει πολύ έντονα.

Γενικά, κάποια ζώδια μπορεί να αδιαφορήσουν στο θέμα της αδικίας. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι ο Ιχθύς το εκλαμβάνει έτσι απλά. Αν τον κατηγορήσεις για κάτι που δε φταίει, θα το πάρει πολύ ενοχικά και μάλιστα θα αρχίσει να αμφισβητεί τον εαυτό του.

Μοναξιά

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που «γεμίζουν» ψυχολογικά και συναισθηματικά έναν Ιχθύ, είναι η αίσθηση ότι ανήκει κάπου. Η αίσθηση της συντροφικότητας. Της σχέσης και της αλληλεπίδρασης με κάποιον που τον αγαπάει.

Αν δε βρίσκεται σε σχέση για κάμποσο χρονικό διάστημα, αρχίζει και νιώθει άσχημα και μοναχικά. Δεν είναι σαν τον Αιγόκερω που μένει single για χρόνια.

Το κλάμα έρχεται ως άμεση αντίδραση στην όλη κατάσταση. Αισθάνεται ίσως και ότι δεν αξίζει να κάνει σχέση, το οποίο για ακόμα μια φορά έχει σχέση με την ενοχικότητα.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024