Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Αυτά είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Τα συγκεκριμένα ζώδια μην περιμένεις να εγκαταλείψουν εύκολα κάθε προσπάθεια

Τα ζώδια αυτά θεωρούν ότι η επιτυχία στην καριέρα τους και στην προσωπική τους ζωή, διασφαλίζεται μόνο μέσω μιας έντονης ανταγωνιστικής συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα να μη θες να τους πας και κόντρα.

Τα ζώδια αυτά έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την αίσθηση ότι τους αξίζουν τα καλύτερα και οι καλύτεροι. Δε σκέφτονται με μετριοπάθεια.

Καρκίνος

Μην περιμένεις στα επαγγελματικά να τα παρατήσει όλα έτσι απλά. Γενικά είναι πολύ ανταγωνιστικό ζώδιο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να παρεξηγείται και να χαρακτηρίζεται ως επιθετικός κλπ.

Θα προσπαθήσει να έχει τον πιο πιστό σύντροφο, την πιο καλή δουλειά κι όλα αυτά σε σύγκριση με τα άτομα που συναναστρέφεται.

Ο Καρκίνος μπορεί να σε έχει πολύ καλό του φίλο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε βλέπει την καθημερινότητά σου ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Λέων

Ο ορισμός του ανταγωνιστικού τύπου ανθρώπου. Το κακό είναι ότι δε γίνεται ανταγωνιστικός και το κρατάει για τον εαυτό του, αλλά το επιδεικνύει και στους άλλους. Για αυτό μπορεί συχνά να χαρακτηριστεί και ως «ναρκισσιστής».

Για να έχει την καλύτερη δουλειά, τον καλύτερο μισθό, το καλύτερο σπίτι κλπ συνήθως χρησιμοποιεί μέσα. Είτε θα είναι γνωριμίες που έχει και θα τον βοηθήσουν να «ανέβει», είτε θα είναι η χειριστική του συμπεριφορά που θα έχει ως στόχο να περάσει τα δικά του «θέλω» πολύ πιο έμμεσα.

Υδροχόος

Είναι το ζώδιο που ναι μεν θέλει έναν κόσμο δίκαιο, προοδευτικό στο θέμα των αξιών, των δικαιωμάτων κλπ αλλά στην πράξη μπορεί να γίνει ακραία ατομικιστής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχει θέμα να συμπεριφερθεί με αυταρχικό τρόπο μόνο και μόνο για να περάσει αυτά που θέλει εκείνος.

Ο Υδροχόος δε θέλει να του λένε τι θα κάνει καθώς θεωρεί ο ίδιος ότι ξέρει καλύτερα. Και πολλές φορές αυτό όντως ισχύει. Η αλαζονεία του και ο εγωκεντρισμός του όμως μπορεί να του στερήσουν ακόμη και την καριέρα και μια ευκαιρία να πάει καλά η ρομαντική-ερωτική του σχέση.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024