Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Σεβαστός: στην κούρσα της επιτυχίας, «κόντρα» στον κοροναϊό

Χρήστος Σεβαστός: στην κούρσα της επιτυχίας, «κόντρα» στον κοροναϊό

Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους νέους και όχι μόνο, καταφέρνει να γεμίζει τους χώρους που εμφανίζεται με τη δυνατή σκηνική του παρουσία και το πλούσιο προγραμμά του

Σε μιά δυσκολη εποχή για τους καλλιτέχνες, όπου η νυχτερινή ζωή στην Αθήνα και την επαρχία  έχει «σιγήσει» προσωρινά λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό, ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Σεβαστός, με μοναδικό όπλο τη φωνή του και άμυνα την επιμονή του, καθημερινά κλείνεται σε ένα στούντιο, κάνει πρόβες, τραγουδάει μόνος του ή  με την ορχήστρα του, σαν μην έχει σταματήσει η ροη των εμφανίσεων!

Ο Χρήστος Σεβαστός, κατάγεται από την Καρδίτσα και την Μυτιλήνη. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική παίζοντας μπουζούκι αλλά στη συνέχεια «έπιασε» την κιθάρα, όπου έμαθε μέσα σ ένα καλοκαίρι από βιβλία και το διαδίκτυο ενώ στη συνέχεια αφιερώθηκε αποκλειστικά στο τραγούδι. Ορόσημο στην καριέρα του αποτελούν οι  συνεργασίες του με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο, που τον ξεχώρισαν από το ξεκίνημά του.

Μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης που τον επισκέφτηκε πρόσφατα στο μαγαζί που εμφανιζόταν, σχολιάζουν με εγκωμιαστικά σχόλια τόσο τη φωνή του όσο και την ενέργειά του πάνω στη σκηνή.

Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους νέους  και όχι μόνο, καταφέρνει να γεμίζει τους χώρους που εμφανίζεται με τη δυνατή σκηνική του παρουσία και το πλούσιο προγραμμά του.

Μότο του: Κάνε αυτό που θέλεις με πάθος και αξιοπρέπεια! Και όπως φαίνεται από τη μέχρι τώρα καριέρα του αυτός είναι και ο δρόμος που τον οδηγεί στην επιτυχία.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024