Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Δάντης : «Έσβησε η φωνή του ελληνικού κλασικού Κινηματογράφου»

Χρήστος Δάντης : «Έσβησε η φωνή του ελληνικού κλασικού Κινηματογράφου»

Το δικό του «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο είπε μέσα από ανάρτησή του στα social media ο Χρήστος Δάντης

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτου του σπουδαίου έλληνα τραγουδιστή, Γιάννη Πουλόπουλου ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που μας χάρισε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (23/8), προδομένος από την καρδιά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν.

Αρκετοί ήταν οι καλλιτέχνες οι οποίοι έστειλαν το μήνυμά τους για την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρούλα ΑλεξίουΓιώργος ΝταλάραςΜελίνα Ασλανίδου, Καίτη Φίνου  και Γιάννης Ζουγανέλης είναι μόλις μερικά από τα ονόματα διάσημων προσωπικοτήτων που αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Πουλόπουλο, με συγκινητικές δημοσιεύσεις στα social media.

Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος με δημοσίευσή του στα social media είπε το δικό του «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του Γιάννη Πουλόπουλου σε νεαρή ηλικία, ενώ στη λεζάντα της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έσβησε η Φωνή του Ελληνικού Κλασικού Κινηματογράφου.

Αν κι είχα να σε δω χρόνια,η φωνή σου μας συντρόφευε παντού,σε όποιο ραδιοφωνικό σταθμό παίζει αυτά τα όμορφα τραγούδια του Νέου Κύματος,σε όποιο νεανικό πάρτι που τη στιγμή του τέλους του,τα παιδιά ψάχνουν τραγούδια για να εκφράσουν τον έρωτα τους,σε όποιο πρόγραμμα επιθυμεί να επιδείξει μια στιγμή σοβαρότητας χρησιμοποιώντας τα πολύ γλυκά τραγούδια που τραγούδησες με τη φωνή σου που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη..

Καλό σου Ταξίδι Γιάννη»

Δείτε παρακάτω τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Δάντης, αποχαιρετώντας τον Γιάννη Πουλόπουλο:

View this post on Instagram

Έσβησε η Φωνή του Ελληνικου Κλασσικου Κινηματογράφου. Αν κι είχα να σε δω χρόνια,η φωνή σου μας συντρόφευε παντού,σε όποιο ραδιοφωνικό σταθμό παίζει αυτά τα όμορφα τραγούδια του Νέου Κυμματος,σε όποιο νεανικό πάρτυ που τη στιγμή του τέλους του,τα παιδιά ψάχνουν τραγούδια για να εκφράσουν τον έρωτα τους,σε οποιο προγραμμα επιθυμεί να επιδείξει μια στιγμή σοβαρότητας χρησιμοποιώντας τα πολύ γλυκά τραγούδια που τραγούδησες με τη φωνή σου που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.. Καλό σου Ταξίδι Γιάννη #yannispoulopoulos #giannispoulopoulos #yiannispoulopoulos

A post shared by 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐃𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬 (@christosdantis) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024