Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέραρντ Μπάτλερ : Single ξανά μετά από 6 χρόνια σχέσης

Τζέραρντ Μπάτλερ : Single ξανά μετά από 6 χρόνια σχέσης

Ο χωρισμός του κινηματογραφικού σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ από την σύντροφό του, και το.... τρίτο πρόσωπο, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου

Μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Tζέραρντ Μπάτλερ και η σχεδιάστρια μόδας Mόργκαν Μπράουν, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ο 50χρονος κινηματογραφικός «Λεωνίδας» και η σχεδιάστρια έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μαζί σε παραλία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια το Σεπτέμβριο του 2014, ενώ η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν ως ζευγάρι ήταν τον περασμένο Ιούλιο.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα κάτι που είχε παραδεχτεί και ο ηθοποιός- ο οποίος μεταξύ άλλων είχε επιβεβαιώσει ένα χωρισμό κάπου στο Νοέμβριο του 2016 με την επανασύνδεσή τους να πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2017.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη μακροχρόνια σχέση τους.

Αν και η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού κυκλοφόρησε πρόσφατα, εδώ και καιρό τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Tζέραρντ Μπάτλερ να έχει διάφορα ειδύλλια, ανάμεσά τους και η σχέση του με το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά – την οποία δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ.

Σοφία Χαρμαντά και Τζέραρντ Μπάτλερ μπορεί να είχαν έκαναν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, αλλά όπως φαίνεται αυτό ήταν σύντομο και προσωρινό.

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν.

Ωστόσο, ύστερα από λίγους μήνες η ελληνίδα καλλονή είχε και πάλι την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν λένε ότι το πρόσφατο ταξίδι του 50χρονου κινηματογραφικού «Λεωνίδα» στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετέχει ως λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη, βοήθησε στην επανασύνδεσή τους.

View this post on Instagram

Where to next? 🐙🐙

A post shared by S O F I A (@sofiaharmanda) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024