Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σχέση

Οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σχέση

Είναι σημαντικό τα ζώδια που ταιριάζουν μεταξύ τους να εξακολουθούν να βρίσκονται μεταξύ τους, εκείνα πάλι που διαφέρουν αρκετά δε θα έπρεπε καν να είναι σε σχέση

Οι ευαίσθητοι με τους ευαίσθητους και οι κυνικοί με τους κυνικούς. Αν μπλέκουν μεταξύ τους άστα να πάνε…!

Καρκίνος με Κριό

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η σχέση να πάει καλά. Ο ένας θέλει συναίσθημα και επιβεβαίωση συναισθηματικού τύπου και ο άλλος θέλει να έχει χώρο και χρόνο αφιερωμένα στη δουλειά του.

Θα τσακώνονται για τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα αλλά ποτέ για τα πιο σοβαρά επειδή εκεί για κάποιον παράδοξο λόγο, θα ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Ο Κριός θα εκνευρίζεται από την ανασφάλεια που νιώθει ο Καρκίνος και ο Καρκίνος από την κυνικότητα του Κριού.

Λέων με Ιχθύ

Α καλά αυτό είναι απλά αστείο. Κάνε εικόνα τον Λέοντα στη μία άκρη του δωματίου να λέει τα δικά του και στον καναπέ ο Ιχθύς να κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή τον χειρίζεται εγωιστικά και ψυχολογικά ο Λέων.

Αυτό που έχει ο Ιχθύς αλλά δεν το έχει ο Λέων, είναι η τάση να θέλει να βελτιώνεται συνέχεια και να συναισθάνεται τους άλλους. Ο Λέων από την άλλη, νομίζει ότι τα έχει και τα κάνει όλα τέλεια, οπότε σπάνια θα κοιτάξει να αυτοβελτιωθεί.

Χαρακτηριστικό αυτής της σχέσης θα είναι να καταλήξει συναισθηματικά τοξική και οι δύο να χωρίσουν με κλάματα και φωνές.

Σκορπιός με Ζυγό

Ο Σκορπιός δε θέλει να έχει δίπλα του κάποιον που θα τον πρήζει να βγούνε έξω συνέχεια. Ούτε θέλει να έχει κάποιον ο οποίος θα είναι ανάμεσα σε άπειρες παρέες και κόσμο.

Θέλει την ησυχία του και ο Ζυγός σπάνια καταλήγει μόνος του σε ένα ήσυχο δωμάτιο σπίτι του κάνοντας το απόλυτο τίποτα. Θα τσακώνονται κυρίως για πολιτικά θέματα αλλά και για κοινωνικά.

Είναι πιθανόν αυτή η σχέση να μην πετύχει επειδή σκέφονται και οι δύο πολύ εγωιστικά. Αυτό μοιραία θα τους κάνει να έρχονται σε συνεχή ρήξη και συγκρούσεις. Κατά τα άλλα θα γελάει ο ένας με τον άλλον και θα υπονομεύει εξίσου ο ένας τον άλλον.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024