Αντιμέτωπος και πάλι με καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, μία γυναίκα κατήγγειλε πως ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ την βίασε δύο φορές σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, το 2013.

Μία καταγγελία που έρχεται να προστεθεί στις ήδη έξι υπάρχουσες περί σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών από τον διάσημο ηθοποιό.

Η γυναίκα, η οποία κατέθεσε τη μήνυση εις βάρος του ηθοποιού με το ψευδώνυμο Τζέιν Ντόου, υποστηρίζει ότι ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ την κάλεσε έπειτα από μια κουβέντα τους να πιουν ένα ποτό στο ξενοδοχείο «Mercer» κι όταν έφθασαν εκεί της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο δωμάτιό του για να αλλάξει ρούχα.

Ο ηθοποιός φέρεται να έβαλε χαλαρή μουσική και να γδύθηκε μπροστά στο θύμα, που ένιωσε άβολα και ζήτησε να φύγει, αλλά εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να τη θωπεύει.
Αν και η γυναίκα αρνήθηκε αρκετές φορές, εκείνος φέρεται να συνέχισε και να τη βίασε κατά φύση και παρά φύση, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση.

Η γυναίκα ζητάει να εκδικαστεί η υπόθεση από μεικτό ορκωτό δικαστήριο, ενώ διεκδικεί και χρηματική αποζημίωση. Λίγες ώρες αφότου είδαν το φως οι νέες κατηγορίες εις βάρος του Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, ο δικηγόρος του έκανε λόγο για «ψευδείς» καταγγελίες και υποστήριξε ότι όσα αναφέρονται στη μήνυση είναι «ανάρμοστα και παντελώς αναληθή».

Πέρα από τις νέα καταγγελία, ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί στο εδώλιο και για έξι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ τρεις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει ότι τις θώπευσε χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο