Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ηλιάκη : To δαχτυλίδι που φούντωσε τις φήμες για γάμο

Μαρία Ηλιάκη : To δαχτυλίδι που φούντωσε τις φήμες για γάμο

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή, με τις φήμες για γάμο με τον Στέλιο Μανουσάκη να φουντώνουν

Τον απόλυτο έρωτα ζουν Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης, με τις φήμες για προετοιμασίες γάμου να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα.

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή, καθώς η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη φαίνεται ότι την έχει κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μετά από  την κοινή τους απόδραση στην Κρήτη, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψαν στην Ζυρίχη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελούντα και στα Χανιά, ωστόσο αποφάσισε να ταξιδέψει ξανά στην Ελβετία, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Στέλιου.

Ο Στέλιος Μανουσάκης διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στα Χανιά και έτσι δεν υπάρχει καλοκαίρι που το ζευγάρι δεν επισκέπτεται το νησί.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, όμως η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη  πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα έχουν φουντώσει οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται με αφορμή ένα άκρως εντυπωσιακό μονόπετρο…

Ειδικότερα σε πρόσφατα stories που ανεβάζει η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διακρίνεται στο χέρι της ένα μονόπετρο, γεγονός που πυροδοτεί τις φήμες ότι εκείνη και ο Στέλιος ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024